Γνωστό μοντέλο πιάστηκε με κοκαΐνη
10.10.2009 | Showbiz, Σκανδαλα

Νέο σκάνδαλο με ναρκωτικά ξέσπασε στη showbiz μετά την σύλληψη μοντέλου με κοκαΐνη, χασίς και μεγάλο ποσό χρημάτων. Η αστυνομία ερευνά την ατζέντα του μοντέλου για πιθανούς συνεργούς.

Άντρες του Λιμενικού Σώματος έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα στο Ελληνικό και ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 2,5 κιλά ανόθευτης κοκαΐνης, 6 κιλά χασίς, δύο πιστόλια και 50 σφαίρες, μηχανήματα για την παρασκευή κοκαΐνης και πενήντα χιλιάδες ευρώ.

Το διαμέρισμα ανήκει στο γνωστό μοντέλο Μαριάννα Μπερερή. Μετά από την ανακάλυψη της αστυνομίας συνελήφθησαν τρεις άντρες και το μοντέλο που θεωρούνται μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως στους κύκλους της showbiz. Φαίνεται οτι το κύκλωμα της μοντελο-κόκας έρχεται να προστεθεί στο ήδη γνωστό κύκλωμα της μοντελο-πορνείας.

Όταν οι λιμενικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της κοπέλας στο Ελληνικό, μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν δύο μοντέλα και δύο ακόμα άνδρες. Όταν η κοπέλα κατάλαβε ότι οι Λιμενικοί βρίσκονταν έξω από το σπίτι προσπάθησε να το σκάσει. Ανέβηκε στην ταράτσα και από εκεί πέρασε στο διπλανό κτίριο. Δεν πήγε όμως μακριά, αφού την πρόλαβαν οι λιμενικοί. Πίσω στο διαμέρισμα, οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά πετώντας τα από το παράθυρο, πριν εισβάλλουν οι λιμενικοί. Στο σπίτι υπήρχαν και δύο σκυλιά, τα οποία εκείνη την ώρα ήταν δεμένα.

Στο σπίτι βρέθηκε και η ατζέντα του μοντέλου που περιέχει πολλά πασίγνωστα ονόματα της showbiz. Οι αστυνομικοί ερευνούν τη σχέση του καθενός από αυτά με το μοντέλο. Ζητούμενο είναι ποιος προμήθευσε τις μεγάλες ποσότητες κόκας στο μοντέλο.

Διαβάστε ποια ειναι η Μαριάννα Μπερερή που συνελήφθη, πώς μοίραζε την κοκαΐνη στους πελάτες της και την μαρτυρία σοκ για σεξ και ναρκωτικά στη δίκη Σεργιανόπουλου.

Γράψτε ένα σχόλιο:

Παρακολουθείστε τα σχόλια μέσω RSS. Το fimes.gr υποστηρίζει την ελευθερία λόγου χωρίς ύβρεις και spam.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Το Fimes.gr προστατεύεται από άδεια Creative Commons Άδεια Creative Commons.
Επιτρέπεται η αναδημοσίεση με υποχρεωτική προσθήκη link στην πηγή.