Σοκ: Γιατί μάνα και κόρη αυτοκτόνησαν στο Αγρίνιο
22.03.2010 | Εγκλημα, Κοινωνια

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, αλλά και σε όλο το πανελλήνιο, η αυτοκτονία της μητέρας και της αδερφής του Αλέξη Νικολόπουλου που πριν τέσσερα χρόνια είχε δολοφονηθεί μαζί με άλλους τέσσερις κυνηγούς στην περιοχή του Αγρινίου.

Η οικογενειακή τραγωδία είχε ξεκινήσει από τις 25 Νοεμβρίου 2006, όταν ο 17χρονος Αλέξης Νικολόπουλος και τέσσερις ακόμη συγγενείς του έπεσαν νεκροί την ώρα που κυνηγούσαν, από τα πυρά των κτηνοτρόφων Διονύση και Λυσίμαχου Φούκα, πατέρα και γιου, που άνοιξαν πυρ εναντίον τους καθώς, όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους, φοβήθηκαν ότι θα προκαλέσουν κακό στα ζώα τους.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η μητέρα του Αλέξη, μη μπορώντας να ξεπεράσει τον τόσο άδικο χαμό του γιου της, έδωσε τέρμα στη ζωή της, καταπίνοντας μεγάλες ποσότητες φυτοφαρμάκου. Το ακόμα τραγικότερο της υπόθεσης όμως είναι ότι όταν η 16χρονη κόρη της αντίκρισε αναίσθητη τη μητέρα της και βρήκε το ιδιόχειρο σημείωμα, ότι αυτοκτονεί γιατί δεν μπορεί να αντέξει το χαμό του παιδιού της, αποφάσισε και αυτή να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Άφησε με τη σειρά της ιδιόχειρο σημείωμα και αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο με τη μητέρα της.

Τα πτώματα μητέρας και κόρης βρήκε ο άλλος γιος της οικογένειες, που επέστρεψε τα ξημερώματα από την Αθήνα, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Τα ιδιόχειρα σημειώματα αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς τον 17χρονο Αλέξη και τα υπόλοιπα ξαδέρφια τους.

Να θυμίσουμε ότι οι δράστες του πενταπλού φονικού, Διονύσης και Λυσίμαχος Φούκας, καταδικάστηκαν το Μάρτιο του 2008 από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου σε πέντε φορές ισόβια. Τέσσερα χρόνια όμως μετά το συμβάν, η πράξη τους φαίνεται ότι συνεχίζει να αφαιρεί ζωές.

Γράψτε ένα σχόλιο:

Παρακολουθείστε τα σχόλια μέσω RSS. Το fimes.gr υποστηρίζει την ελευθερία λόγου χωρίς ύβρεις και spam.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Το Fimes.gr προστατεύεται από άδεια Creative Commons Άδεια Creative Commons.
Επιτρέπεται η αναδημοσίεση με υποχρεωτική προσθήκη link στην πηγή.