Διαζύγιο: Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος;
9.04.2010 | Showbiz, Κοσμικα

Πολύς λόγος γίνεται για κρίση στο γάμο Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου. Τι απαντά η Τατιάνα στις φήμες για διαζύγιο, χωρισμό και τρίτο πρόσωπο στο γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι;

Η Τατιάνα Στεφανίδου απαντά στις πληροφορίες για… περιπετειώδη φύση του Νίκου Ευαγγελάτου λέγοντας: «Δεν ασχολούμαι με φήμες και ανοησίες που μπορεί να πει ο καθένας». Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να χωρίσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο προσεχές μέλλον.

Είναι αλήθεια οτι οι φήμες για χωρισμό Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου κρατούν εδώ και καιρό. Πρόσφατα μάλιστα όταν δημοσιεύτηκε είδηση για διαζύγιο ζευγαριού παρουσιαστών, το μυαλό πολλών πήγε στους Ευαγγελάτο-Στεφανίδου, αλλά τελικά αποδείχτηκε οτι πρόκειτο για άλλο ζευγάρι. Η φημολογία για κρίση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων έχει ενταθεί μετά το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και τις πληροφορίες για τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο της Κοκκίνου. Με αυτή την συνέντευξη η Τατιάνα επιχειρεί να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται και δηλώνει αποφασισμένη να κρατήσει την οικογένεια της ενωμένη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρεται πάντως στο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιος λέγοντας: «την Ελένη την λυπήθηκε η ψυχή μου, ήταν απάνθρωπο αυτό που της έκαναν». Όσον αφορά στη συνέντευξη που πήρε από την Τζούλια Αλεξανδράτου λέει ότι τα σχόλια που ακούστηκαν για την εκπομπή ήταν «μεμονωμένα και άκρως υποκριτικά. Η εκπομπή δεν έπαιξε ούτε ένα πλάνο από το επίμαχο DVD». Για το συμβόλαιο της Στεφανίδου στον ΑΝΤ1 η Τατιάνα δηλώνει ότι δεν είναι εκείνη η ισχυρή του παιχνιδιού: «δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι η Τατιάνα Στεφανίδου, αύριο θα έχω δουλειά».

Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφεύγει να δώσει ευθεία απάντηση, λέγοντας με νόημα «αν έκανα αισθητική επέμβαση δεν θα το έλεγα. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικό να ρωτάς μία γυναίκα αν έκανε αισθητική επέμβαση. Είναι προσωπικό θέμα». Μάλιστα, καταλάβαμε.

Διαβάστε φήμες για διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη, γιατί η Ναταλία Λιονάκη έφυγε από το μοναστήρι και τις πλαστικές εγχειρήσεις της Ειρήνης Μερκούρη.

Γράψτε ένα σχόλιο:

Παρακολουθείστε τα σχόλια μέσω RSS. Το fimes.gr υποστηρίζει την ελευθερία λόγου χωρίς ύβρεις και spam.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Το Fimes.gr προστατεύεται από άδεια Creative Commons Άδεια Creative Commons.
Επιτρέπεται η αναδημοσίεση με υποχρεωτική προσθήκη link στην πηγή.