Τζόκερ Τζακποτ: προγνωστικά, συστήματα, αποτελέσματα
15.04.2010 | , Κοινωνια, Οικονομια

Πώς να κερδίσετε 19.000.000 ευρώ στην τζακ-ποτ κλήρωση του τζόκερ; Συμβουλές, προγνωστικά, συστήματα, στατιστικά για αποτελέσματα τζόκερ. Ποιοι οι τυχεροί αριθμοί και νούμερα;

Η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων του Τζόκερ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσφέρει γνώσεις σε μαθηματικό επίπεδο. Τα συμπεράσματα από τα στατιστικά Τζόκερ δεν βοηθούν στην πρόβλεψη των αριθμών Τζόκερ, αλλά έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Ο καλύτερος τρόπος για ανάλυση στα αποτελέσματα Τζόκερ είναι η χρήση ενός προγράμματος Τζόκερ, όπως τα «Προ-γνωση ΤΖΟΚΕΡ», «Τζόκερ by Winner», «Άρτεμις» και «My Norma». Τα προγράμματα αυτά χρησιμοποιούν ιστορικά δεδομένα των κληρώσεων του ΟΠΑΠ για να φτιάξουν πολύπλοκα συστήματα Τζόκερ, να υπολογίσουν αποδόσεις και να τυπώσουν αυτόματα δελτία με τυχαίους αριθμούς. Μετά απο στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων Τζόκερ, οι ειδικοί προτείνουν τις παρακάτω συμβουλές για να κερδίσετε το Τζόκερ:

1. Επιλέξτε 2/3 ή 3/2 αναλογία ζυγών/μονών στη (πάνω) στήλη των 45 αριθμών του δελτίου τζοκερ. Σπάνια βλέπουμε σε κλήρωση τζόκερ ΜΟΝΟ ζυγούς ή μονούς αριθμούς.

2. Επιλέξτε 2/3 ή 3/2 αναλογία μεγάλων/μικρών αριθμών στην στήλη των 45 αριθμών του δελτίου tzoker. Στατιστικές μελέτες έχουν αναλύσει τα έως τώρα αποτελέσματα tzoker και δείχνουν ότι είναι η καλύτερη αναλογία. Χωρίστε την στήλη των 45 αριθμών του δελτίου του tzoker σε 23 μικρά (1-23) και 22 μεγάλα (23-45) και επιλέξτε π.χ. 2 μικρά και 3 μεγάλα ή αντίστροφα.

3. Βρείτε group τυχερών αριθμών στις προηγούμενες κληρώσεις Τζόκερ. Για παράδειγμα αν μια κλήρωση τζόκερ είναι 1, 4, 12, 32, 45 και tzoker το 5 βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν αριθμοί της δεκάδας του 20. Βρείτε τέτοιες επαναλήψεις αριθμών τζοκερ και επιλέξτε τα δικά σας νούμερα.

4. Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι τα έως τώρα τυχερά νούμερα του τζόκερ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στο 70% των κληρώσεων. Αν προσθέσουμε τους αριθμούς θα έχουμε άθροισμα από 86-144. Οπότε δοκιμάστε να επιλέξετε νούμερα που καλύπτουν και αυτό τον «κανόνα».

Βάλτε όλη σας την τύχη σε δράση, ακολουθείστε και αυτές τι απλές συμβουλές και… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Δείτε τα αποτελέσματα του Τζόκερ.

Διαβάστε τι θα γίνει με τις καταθέσεις σε περίπτωση χρεωκοπίας, τις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για επιχειρήσεις και ποια τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

1 Σχόλιο »

  • Marios:

    Epiasa 3+1 me tis symvoules sas… Liga ta 50 evrw alla wraio to kolpo ;) Sinxaritiria…!!!

Γράψτε ένα σχόλιο:

Παρακολουθείστε τα σχόλια μέσω RSS. Το fimes.gr υποστηρίζει την ελευθερία λόγου χωρίς ύβρεις και spam.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Το Fimes.gr προστατεύεται από άδεια Creative Commons Άδεια Creative Commons.
Επιτρέπεται η αναδημοσίεση με υποχρεωτική προσθήκη link στην πηγή.