Άννα Βίσση γερασμένη, Βαλάντω νικήτρια στο Greek Idol

Εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Άννα Βίσση στο Greek Idol. Σοκ προκάλεσε η γερασμένη εμφάνιση της Βίσση με ρυτίδες-σακούλες και οι αιχμές για Δέσποινα Βανδή.

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στο Greek Idol τελευταία στιγμή λίγο πριν την ανακοίνωση της νικήτριας Βαλάντως. Η εμφάνιση ήταν απροβάριστη, καθώς δεν ήταν σίγουρο οτι θα κατάφερνε να εμφανιστεί στο σόου. Ίσως γι’ αυτό η εμφάνιση της Βίσση ήταν αρκετά ατημέλητη. Η τραγουδίστρια έμοιαζε πιο γερασμένη από ποτέ με τις ρυτίδες και τους κύκλους στα μάτια να μην κρύβονται. Το μαλλί κάλυπτε το μέτωπο και μεγάλο μέρος του προσώπου, αλλά η ηλικία δεν κρυβόταν, δείτε το βίντεο:

Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Greek Idol να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά η φωνή της μόνο 55χρονη γυναίκα δεν θύμιζε. Η Άννα Βίσση τραγούδησε ζωντανά το Δώδεκα μαζί με την Νικόλ και τη Βαλάντω και πραγματικά έδωσε ρέστα. Αφήνοντας αιχμές για όσες τραγουδάνε playback, «εμείς δεν τραγουδάμε playback» είπε, η Άννα Βίσση απέδειξε οτι παραμένει μεγάλη σταρ. Να θυμίσουμε οτι στο Greek Idol έχουν τραγουδήσει playback οι Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί άλλοι.

Η νικήτρια του Greek Idol Βαλάντω Τρύφωνος έκλεισε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony και τραγούδησε το νέο τραγούδι του Κοντόπουλου «Στην διπλανή θέση». Δείτε το ροζ βίντεο του Νίκου Τασιόπουλου και το πρόβλημα υγείας της Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.