Δίαιτα Ρούλας Κορομηλά: πώς να χάσετε 10 κιλά σε 1 μήνα

Πώς η Ρούλα Κορομηλά έχασε 10 κιλά σε ένα μήνα; Διαβάστε την δίαιτα της Κορομηλά και πώς θα χάσετε κιλά γρήγορα και αποτελεσματικά. Η δίατα είναι σχεδιασμένη από τον διαιτολόγο της Κορομηλά.

Η εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στη Μύκονο προκάλεσε πολλές συζητήσεις όχι μόνο γιατί μετά την περιπέτεια υγείας της απέφευγε το κοσμικό νησί, αλλά και επειδή η Ρούλα κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να χάσει 10 ολόκληρα κιλά. Η εμφάνιση της ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και τις πρώτες εκπομπές του Greek Idol. Ποια η δίατα της Ρούλας Κορομηλά και πώς έχασε 10 κιλά;

Η Ρούλα Κορομηλά έτρωγε για πρωινό: Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φράουλες, Δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα ή Βραστό αβγό. Η παρουσιάστρια δεν παρέλειπε ποτέ το πρωινό ενώ έκοψε εντελώς από την καθημερινή της διατροφή τροφές που λατρεύει, αλλά είναι απαγορευτικές σε μια δίαιτα, όπως σάλτσες, γλυκά και αλκοόλ.

Μετά το πρωινό και πριν το μεσημεριανό η Ρούλα Κορομηλά έτρωγε λίγους ανάλατους ξηρούς καρπούς. Για μεσημεριανό είχε να επιλέξει ένα από τα παρακάτω: Κοτόπουλο ψητό με ρύζι, ένα κομμάτι πεπόνι και σαλάτα ντομάτα ή Συκώτι ψητό με πατάτες και ένα ποτήρι άπαχο γάλα ή Ψάρι ψητό, σαλάτα λάχανο ή σολομό με ψητά λαχανικά.

Απαραίτητο για την επιτυχία της δίαιτας της Ρούλα Κορομηλά ήταν το πολύ νερό που έπινε κατά τη διάρκεια της ημέρας, 2 με 3 λίτρα, ενώ έτρωγε αργά και μασούσε καλά την τροφή της για να έχει το αίσθημα της πληρότητας.

Κάθε απόγευμα η Ρούλα Κορομηλά έτρωγε ένα γιαούρτι και μια φέτα καρπούζι ή λίγο πεπόνι με τυρί κι έπινε ένα ποτήρι χυμό φρούτων.

Το βράδυ η παρουσιάστρια έτρωγε το αργότερο δύο ώρες πριν κοιμηθεί και το βραδινό της περιελάμβανε: Ψάρι με πατάτες και σαλάτα καρότο με τσάι ή Θαλασσινά, σαλάτα μαρούλι, πιπεριές και μια φέτα πεπόνι.

Όσοι γνωρίζουν την Ρούλα Κορομηλά από κοντά ξέρουν ότι είναι τελειομανής και ό,τι βάζει στόχο το πετυχαίνει. Η δίαιτα της Ρούλας Κορομηλά είναι σχεδιασμένη από διαιτολόγο και δούλεψε εντυπωσιακά στην περίπτωση της παρουσιάστριας, για την οποία η απώλεια βάρους δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε το πρόβλημα υγείας της Κορομηλά και δείτε την κακόγουστη πρεμιέρα της Κορομηλά στο Greek Idol.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.