Άγριος καυγάς Μενεγάκη-Λάτσιου: γιατί μάλωσαν

Οργισμένη μπήκε η Ελένη Μενεγάκη στα γραφεία της Αγλαΐας Λάτσιου, υπεύθυνης παραγωγής του «Καφέ», και άρχισε να ωρύεται. Τι εξόργισε την Ελένη Μενεγάκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καφές με την Ελένη θα υποστεί σημαντικές περικοπές budget του χρόνου. Από την εκπομπή φεύγουν ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου (που βρέθηκε σε δύσκολη θέση ως αρχισυντάκτρια του ΟΚ, καθώς οι σχέσεις Ελένης Μενεγάκη – Πέτρου Κωστόπουλου δεν είναι όπως παλιά), ο ρεπόρτερ Γιάννης Χατζηγεωργίου, η μοντέρ Ελένη Τούντα, μια δημοσιογράφος ονόματι Δανάη, ο κάμεραμαν Θανάσης, η γεννήτρια χαρακτήρων Ελένη και η Νέλλυ Κωστοπούλου, που όπως καλά καταλάβατε από το επώνυμο είναι ανιψιά του Πέτρου Κωστόπουλου.

Έμαθε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη για τις περικοπές και όρμησε στα γραφεία παραγωγής της εκπομπής. Απευθυνόμενη προς την πρώην κουνιάδα της, Αγλαΐα Λάτσιου, υπεύθυνη παραγωγής –την οποία κατά τα άλλα ευχαρίστησε θερμότατα την τελευταία μέρα του «Καφέ»- είπε «Τι είναι αυτά που κάνετε; Θέλετε να με καταστρέψετε; Μπορεί να είμαι πρώτη στα νεανικά κοινά, αλλά με αυτά που κάνετε θα χάσω την πρωτιά μου και εκεί»!

Η Αγλαΐα Λάτσιου προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντας της πως δεν ήταν δική της η απόφαση, αλλά των Γερμανών. Επίσης, της είπε ότι δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο δικός της ο μισθός δεν μειώθηκε καθόλου.

«Άστα αυτά!», την έκοψε η Ελένη Μενεγάκη «Δεν εξασφάλισες εσύ την μη περικοπή του μισθού μου. Οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν το σκέφτηκαν καν, γιατί με θέλουν σαν τρελλοί»! Οι φωνές ακούγονταν μέχρι το κυλικείο, ενώ η Ελένη ήταν τόσο έξαλλη όταν έφυγε, που άργησε να ηρεμήσει.

Διαβάστε ποιος ο Ματέο Παντζόπουλος, φίλος της Μενεγάκη, τις φωτογραφίες Μενεγάκη-Παντζόπουλου και το ροζ βίντεο «Μενεγάκη».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.