Sakis Rouvas Collection: Ρούχα by Σάκης Ρουβάς

Που μπορούμε να αγοράσουμε τα ρούχα του Σάκη Ρουβά, την Sakis Rouvas Collection; Τι ρούχα λανσάρει ο Σάκης Ρουβάς και πόσο θα κοστίζουν;

Ο Σάκης Ρουβάς πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και λανσάρει στην αγορά ρούχα με το δικό του προσωπικό στυλ με το όνομα Sakis Rouvas Collection. Η κίνηση θυμίζει τις κολεκτιόν της Jeniffer Lopez και της Madonna που κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Τα ρούχα με την υπογραφή του Σάκη Ρουβά θα βρίσκονται στα καταστήματα από τον Οκτώβριο και αναμένονται να έχουν μεγάλη επιτυχία.

Η Sakis Rouvas Collection θα κυκλοφορήσει στα Sprider stores και η βασική της φιλοσοφία είναι το σύγχρονο και προσιτό για όλους στυλ. Ο Σάκης Ρουβάς θα δημιουργήσει την προσωπική του συλλογή για άνδρες και γυναίκες σε συνεργασία με μια ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών.

Τα ρούχα by Sakis θα είναι μοντέρνα και νεανικά και το κυριότερο σε πολύ προσιτές τιμές. Με ενδιαφέρον αναμένονται και τα ρούχα για μωρά καθώς η μικρή Αναστασία των Ρουβά-Ζυγούλη μονοπωλεί το ενδιαφέρον όπου εμφανίζεται.

Ο Σάκης Ρουβάς σε δηλώσεις του για την Sakis Rouvas Collection είπε: «θέλησα να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη συλλογή που να εκφράζει την αισθητική μου, να απαντά στις ανάγκες της εποχής, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα. Θέλω να αγαπηθεί από το κοινό που θα βρει μια ξεχωριστή άποψη για τη μόδα που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει σύμφωνα με το δικό του στιλ και ύφος».

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα ρούχα του Σάκη Ρουβά θα γίνουν ανάρπαστα, ιδιαίτερα αν συνδυάζουν στυλ με χαμηλές τιμές.

Δείτε φωτογραφίες της κόρης του Ρουβά και της Ζυγούλη φερόμενη ως έγκυος στο δεύτερο παιδί του Σάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.