Προκήρυξη Σέχτας: Γιατί σκοτώσαμε τον Σωκράτη Γκιόλια

Τι λέει η προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών για τη δολοφονία Γκιόλια; Γιατί σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια και ποιους πασίγνωστους δημοσιογράφους απειλούν να δολοφονήσουν;

Η τρομοκρατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών ανέλαβε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια σε προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Στην προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών, οι τρομοκράτες εξηγούν τους λόγους δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια και κάνουν εκτενή ανάλυση για διαπλοκή και ΜΜΕ.

Γιατί η Σέχτα Επαναστατών σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια;

Η προκήρυξη εξηγεί αναλυτικά την επιχειρησιακή δράση του εκτελεστικού βραχίονα στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές στο πως έδρασαν και πως διέφυγαν με αυτοκίνητο. Εξηγούν επίσης πόσοι ήταν στην ομάδα υποστήριξης.

Η Σέχτα Επαναστατών αναφέρει τρεις λόγους για τους οποίους δολοφόνησε τον Γκιόλια:

1. Η μυστική σχέση Γκιόλια-Τroktiko με τις αντιπαραθέσεις δημοσιογράφων και εκδοτών, αλλά και με υπόνοιες για εκβιασμούς με την συμμετοχή του αδερφού του.

2. Η κάλυψη που παρείχε στο σκάνδαλο ντόπινγκ και ειδικά η προστασία που προσέφερε στους Κεντέρη και Θάνου. 3. Το Βατοπέδι και η αμέριστη συμπαράσταση που έδειξε στον Εφραίμ.

Στις επτά σελίδες της προκήρυξης γίνονται εκτενείς αναφορές στην εμπλοκή της κρατικής εξουσίας σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, ενώ μεγάλες είναι αναφορές που αφορούν στην «εξαθλίωση των εργαζομένων και την ισχυροποίηση του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου».

Στην προκήρυξη γίνεται λόγος επίσης για μίζες πολιτικών που σχετίζονται με τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ υπάρχουν αναφορές στο Βατοπέδι και τα άλλα σκάνδαλα που συνθλίβουν το πολιτικό σύστημα.

«Χτυπάμε τους υπηρέτες του συστήματος» γράφουν στην προκήρυξη.

Στην προκήρυξη η Σέχτα Επαναστατών φωτογραφίζει γνωστό επιχειρηματία και χαρακτηρίζουν τον Σωκράτη Γκιόλια «άνθρωπο των μπράβων και των νονών της νύχτας». Εξυβρίζονται σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τα οποία χαρακτηρίζουν ως βόθρους της ενημέρωσης. Στην προκήρυξη δεν γίνεται αναφορά συνολικά στη bloggoσφαιρα.

Στο σημείο αυτό η Σέχτα Επαναστατών κάνει αναφορά στους τρεις δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Θέμο Αναστασιάδη.

Η προκήρυξη τους συνδέει με εκδοτικά συμφέροντα και σχέσεις με την εξουσία. Εκτός από αυτούς τους τρεις δημοσιογράφους, στην προκήρυξη αναφέρονται επίσης τα ονόματα του Πέτρου Κωστόπουλου, του Δημήτρη Κοντομηνά, του Γιώργου Κουρή και του Γιάννη Παπαγιάννη.

Οι τρομοκράτες επίσης εκτοξεύουν απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.

Διαβάστε ποια είναι η Σέχτα Επαναστατών, πώς εμπλέκεται ο υπόκοσμος στην δολοφονία Γκιόλια, γιατί πραγματικά έκλεισε το troktiko και ποιο είναι το tro-ma-ktiko blog, το “νέο troktiko”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

1 Σχόλιο

  1. Εχω καποιο προβλημα και δε μπορω να το στειλω αλλιως…..παρακαλω ανακοινώστε το

    Σημερα το πρωι διαβασα την προκηρυξη της Σεχτας και ομολογω εμεινα με πολλες αποριες…
    Ενταξει τα παιδια ηταν διαβασμενα οσο αφορα τον Σωκρατη.Ηξεραν το παρελθον του, ηξεραν το παρον και πιθανο να μυριζονταν το μελλον του.
    Μετα εξαπελισαν απειλες.
    Απειλες στα προσωπα δημοσιογραφων, ‘’χατσημαλακας’’, απεναντι στους ‘’μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ’’, απεναντι στο τουρισμο, στους φυλακες ακομα και σε ολους εμας που μπορει να ειμαστε αυτοπτες μαρτυρες και παμε να μιλησουμε….!!!!
    Αυτή είναι η κοινωνικη δικαιοσυνη για την οποια σκοτωνεται τον κοσμακη?????
    Μαλλον δεν ειστε καλα διαβασμενοι ή αυτος που σας εγραψε τη προκηρυξη σε μας τα λεει καλα!!!
    Μας καλειται να ξεκινησουμε αγωνα αλλα εσεις με αυταρχικο τροπο θα καθοριζεται τι και ποιος.
    Εμ δεν υπαρχει ετσι αλλαγη αλλα ουτε και προοδος.Και να σας πω και κατι που μαλλον ο περισσοτερος κοσμος ασπαζεται?
    «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ» Εχουμε χορτασει από ανικανους και δηθεν ηγετες.
    Το ότι θελετε να ξεκινησεται ένα ενοπλο αγωνα απεναντι σε αυτους που καταπιεζουν την δημοσια ελευθερια, κατασπαταλουν το δημοσιο βιος και βεβηλωνουν αυτό το τοπο είναι κατι που δε θελω να το συζητησω αυτή τη στιγμη.Ας υποθεσουμε λοιπον ότι είναι δεδομενο, θα κινηθειται μεσω των οπλων και της τρομοκρατιας.
    Μεσα από το τροκτικο και αλλα blog, εχουν ταυτοποιηθει λαμογια μεγαλα, μεγαλυτερα κατά πολύ από αυτά που κυνηγατε και εχετε ηδη ολοκληρωσει τη γραμμη της ζωης τους.
    Οσο και να θελετε να μας πεισετε για το ποιος ηταν ο Γκιολας δυο πραματα είναι σιγουρα…..
    Πρωτον: κανεις μα κανεις δεν είναι τελείως αθωος και
    Δευτερον:βρε μαλακες αυτος ο ανθρωπος ειχε τα κοτσια και εστω μιλαγε μεσα από blog, σταθμους, εφημεριδες για πραματα που ακομα και σεις φοβαστε να πειτε…..
    Μπορει να μην ελεγε ισως ολη την αληθεια.Δεκτο…Ελεγε όμως πραματα που ξυπναγε το κοσμο.Ναι δεν ειπε για το Γρηγοροπουλο, ναι ειχε μπλεξει σε σκανδαλα, ναι καλυπται καποιους….Αυτο λοιπον τον κατεταξε πρωτο στη λιστα σας?Αυτος ηταν ο υπευθυνος για το σκανδαλο του Χρηματιστηριου, για τα ομολογα, για την κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος στους Ολυμπιακους, για το Βατοπαιδι???? Οταν ξεκινας την καθαρση όπως εσεις λετε, την ξεκινας από τους πυρηνες. Ξεκινας από την κεφαλη.Και εδώ εχουμε πολλες κεφαλες και ευκολους στοχους.ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΟΠΕΣ…
    Ότι και να κανει ο δημοσιογραφος, ο αστυνομος, ο φυλακας, ο ταμιας,…..αλλου είναι ο χοντροκαρχαριας. Ο Χοντρομαλακας.Απο εκει ξεκινας.Και ρωταω…..ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΑΤΕ? ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ….Κατι που προφανως ουτε εσεις ειστε αξιοι να κανετε αλλα ουτε και 17Νοεμβρη κατά το παρελθον εκανε.
    Μεσα από ανωνυμια και σεις σκοτωνεται και το παιζεται αντρακια που βαστανε οπλακια…Συγγνωμη αλλα αυτό κανουν και καποια «κοριτσακια στη Κρητη».Αισθανονται «αντρακια» όταν κουβαλανε σιδερικα..
    Δεν πειθετε σκοτωνοντας καποιον και μετα μαυριζεται την προσωπικοτητα του.Ειναι δειγμα δειλιας. Δεν μπορειται να κανετε κινημα μεσω της τρομοκρατιας γιατι αυτοι που κυνηγατε είναι μεγαλυτεροι τρομοκρατες απο σας. Θα σας φανε και το ξερετε. Κωλωνεται. Καταφερατε να κλεισεται το Τροκτικο…και τι μ’αυτό.Ποιον οφελεισε αυτό? Τον λαο που ξυπνησε και εμαθε να ψαχνει μεσα από το δικτυο την αληθεια?Εστω και την μιση αληθεια όπως λετε εσεις. ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΜΩΣ. Εσεις τι του προσφετετε? Το indymendia?? Μπηκαμε και το διαβασαμε.Λες και διαβαζεις Παπαριγα και Τροσκι μαζι…Δεν πειθετε…
    Γι αυτό πολλοι θα σας κατηγορησουν ότι δεν υπαρχει ΣΕΧΤΑ. Θα σας πουνε τσιρακια του κεφαλαιου που δηθεν πολεματε. Θα σας πουμε δουλακια που κανονιζεται τις δουλειες τους.Ποιος θα βγαζει στη φορα τις βρωμιες?Αυτο το καιρο το ΤΡΟΚΤΙΚΟ θα εβγαζε στη φορα τις συναλλαγες του δημοσιου με το παρακρατος και τις πωλησεις οπλων. Επιλεξτε λοιπον ένα χωρο και πειτε μας γι’ αυτό αφου εσεις τα ξετετε ολα.Τι ξερετε εσεις γι’ αυτό? Θελετε να μας πειτε ότι τυχαια τον σκοτωσατε εκεινη την περιοδο?
    Θελετε να μας ελευθερωσετε από την τυρρανια του κεφαλαιου και των υπηρετουντων αυτου.Στη τελικη…ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ…
    Ο λαος ξερει. Ξυπναει. Είναι μια διαδικασια αργη αλλα πραγματοποιησιμη.Αν γινει μπαμ θα σβησει γρηγορα. Σιγα σιγα μας την επιβαλλαν, σιγα σιγα θα την βγαλουμε από πανω μας.Δε χρειαζομαστε τραμπουκους δε χρειαζομαστε Σωτηρες…..
    Θελει κοτσια και λαο. ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ……..

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines