Σωκράτης Γκιόλιας: ποιος ήταν ο δημοσιογράφος

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας που δολοφονήθηκε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας του ύστερα από ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι τις πρώτες πρωινές ώρες; Ποια η σχέση του με το troktiko, το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το Δημήτρη Κοντομηνά;

O Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973. Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel. Το 2003 παντρεύτηκε και το 2008 απέκτησε έναν γιο, τον Ευθύμη, σήμερα δύο ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Η συνεργασία του με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έληξε επεισοδιακά πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε, αν και τους συνέδεε κουμπαριά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα στο διαδίκτυο, η οποία μάλιστα έφτασε και στις δικαστικές αίθουσες.

Οι φήμες έλεγαν ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε ισχυρούς δεσμούς με το γνωστό μπλογκ troktiko, το οποίο από το πρωί του αποδίδει φόρο τιμής αναρτώντας μηνύματα αναγνωστών.

Τους τελευταίους μήνες ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στο «Ράδιο Θέμα», ενώ λέγεται ότι εκτελούσε χρέη συμβούλου στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Διαβάστε για τη δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια, τη σχέση Γκιόλια-Τροκτικό και τον πόλεμο Γκιόλια-Τριανταφυλλόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.