Tromaktiko-Δούσης-Σεμίνα: Πόλεμος για troktiko

Σε ανελέητο πόλεμο εξελίσσεται η διαμάχη για το blog tromaktiko, το “νέο troktiko”. Τι κατηγορίες ανταλλάσουν Τάσος Δούσης-Σεμίνα Διγενή και πώς εμπέκονται troktiko-sarotiko-tromaktikoi;

To tromaktiko είναι ένα καινούργιο blog που ξεκίνησε λίγο μετά το κλείσιμο του troktiko υποστηρίζοντας οτι συνεχίζει το έργο του. Η κόντρα ξεκίνησε από ένα post της Σεμίνας Διγενή στο mediasoup, όπου φωτογράφιζε τον Δούση ως δημιουργό του tromaktiko. Η απάντηση από Τάσο Δούση-tromaktiko ήταν οργισμένη. Την ίδια ώρα έκανε την εμφάνιση του ένα άλλο blog με όνομα.. tromaktikoi και σκοπό να «ξεμπροστιάσει tromaktiko-Τάσο Δούση». Μύλος η blogοσφαιρα, πολλά τα συμφέροντα.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Τάσος Δούσης έγραψε: « Σε ανώνυμα σκουλήκια που δεν έχουν το θάρρος να καταγγείλουν με ονοματεπώνυμο δεν απαντώ. Έχω απέχθεια σε οτιδήποτε κυκλοφορεί στη λάσπη και στην αλητεία. Ποιοι είναι αυτοί που αναφέρουν το μαϊμουδομπλογκ, ποιοι είναι που με βάση το δικό μου όνομα πατάνε πάνω για να διαφημίσουν τη δουλίτσα τους; Πόσο ηλίθιος και βλαξ πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλάβει ότι αυτός που αναφέρει το μαΪμουδομπλογκ είναι αυτός που το διαφημίζει; Εσείς που δήθεν το κράζετε είσαστε εσείς που το διαφημίζετε. Είσαστε τα σκουλήκια της παραδημοσιογραφίας που προσπαθείτε να καρπωθείτε κόσμο που ψάχνει εναλλακτική ενημέρωση.»

Την ίδια ώρα το blog sarotiko, με το οποίο φέρεται να σχετίζεται ο Τάσος Δούσης, ανέφερε οτι ο δημοσιογράφος θα καταθέσει μήνυση και αγωγή 500.000 ευρώ εναντίον του mediasoup και της Σεμίνας Διγενή για τα όσα συκοφαντικά έγραψε για σχέση tromaktiko-Δούση.

Η απάντηση της Σεμίνας Διγενή δεν άργησε να έρθει: «Οoooχι, μικρέ μου ”επιχειρηματία” (όπως σ’ αρέσει να αυτοαποκαλείσαι), δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Και σέβομαι -γιατί εγώ τιμώ τα παντελόνια μου- την επιθυμία σου, να μην δημοσιοποιήσω τα γεμάτα παρακλήσεις μέιλ σου. Μαθαίνω για αγωγές. Να τις κάνεις, γιατί θα γελάσουμε πολύ. Αυτό το ”παιγχνίδι” όμως, για να το παίξεις, πρέπει να είσαι τουλάχιστον αθώος του αίματος. Εδώ είμαι και σε περιμένω (και πολλοί ακόμη).»

Αίσθηση έκανε η σκληρή απάντηση του tromaktikoi στον Τάσο Δούση: «Τολμάνε τα “σκατά” της δημοσιογραφίας, να μιλάνε για τυμβωρύχους, για σκουλήκια, για υπόκοσμο. Τα άθλια υποκείμενα τα οποία προσπαθούν να βγάλουν λεφτά και να κερδίσουν δημοσιότητα από το τίποτα. Αυτοί που τους έχει όλος ο κόσμος χεσμένους και προσπαθούν να εμφανιστούν σε μεσημεριανάδικα μπας και τους δεί λίγο ο κόσμος. Η ξεφτίλα έχει και τα όρια της. Και από εδώ θα τα μάθετε όλα, είμαστε ορκισμένοι εχθροί των λαμογιών της μπλογκόσφαιρας. Και κάτι ακόμα. Πιστεύατε ότι τα παιδιά από το troktiko θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα αρπάζανε τα πληκτρολόγια; Κούνια που σας κούναγε, καθήστε αναπαυτικά, το παιχνίδι του ξεμπροστιάσματος μόλις ξεκίνησε!!!»

Βρωμά και ζέχνει η blogοσφαιρα, ένας μέρος αυτής για την ακρίβεια, ευτυχώς μικρό. Η κατάσταση θυμίζει κοράκια που ασελγούν στο πτώμα νεκρού, επιζητώντας μέρος της δόξας του. Αδίστακτοι “bloggers” εμφανίζονται ως “συνεχιστές”, “εκπρόσωποι” και “τιμωροί” με στόχο την δημιουργία καυγάδων και κόντρας. Γιατί η κόντρα πουλάει και δίνει πρόσκαιρη ώθηση στους δημιουργούς της. Όμως οι αναγνώστες δεν είναι χαζοί, γρήγορα θα καταλάβουν.

Διαβάστε ποιοι βρίσκονται πίσω από το tro-ma-ktiko, τις καταγγελίες για Δούση-tromaktiko και τι απάντησε το tromaktiko για Δούση-Σεμίνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.