Tro(ma)ktiko: Καμία σχέση με Τάσο Δούση-troktiko

Ο πόλεμος Tromaktiko-troktiko καλά κρατεί με την Σεμίνα Διγενή να φωτογραφίζει τον Τάσο Δούση ως δημιουργό του tro-ma-ktiko. Τι απάντησε το tromaktiko blog στις κατηγορίες Σεμίνας-troktiko;

Το tromaktiko είναι ένα καινούργιο blog που εμφανίστηκε λίγο μετά το κλείσιμο του troktiko υποστηρίζοντας οτι συνεχίζει το έργο του.

Εκπέμποντας από την διεύθυνση tro-ma-ktiko.blogspot.com, το tro(ma)ktiko έκανε μπαμ στο διαδίκτυο με πάνω από 1,5 εκ. επισκέψεις τις πρώτες τέσσερις μέρες. Ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων από πολλούς bloggers και κυρίως από τα παιδιά του troktiko.

Διαβάστε τι απάντησε το troktiko στο tromaktiko μέσω του mediasoup της Σεμίνας Διγενή.

Κάνοντας λόγο για «κύριο Δ.», η Σεμίνα Διγενή φωτογράφισε τον δημοσιογράφο Τάσο Δούση ως δημιουργό του tromaktiko. Ο Τάσος Δούσης απάντησε οργισμένα, κατηγορώντας την Σεμίνα για ναρκωτικά και αλκοόλ:

«Είναι γνωστό ότι τα ληγμένα ναρκωτικά κάνουν κακό. Όταν, μάλιστα, συνδυάζονται και με αλκοόλ, σε κάνουν να βλέπεις δράκους! Είναι τόσο βλακώδη και γελοία τα σενάρια της μιντιακής σούπας που δεν αξίζει να χυθεί καν μελάνι για διάψευση. Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω, καλό θα είναι, τουλάχιστον ή να προσέχουμε τι γράφουμε γιατί εκθέτουμε, στοχοποιούμε τσάμπα ανθρώπους.»

Δεν άργησε όμως και η απάντηση του tromaktiko και του ίδιου του δημιουργού του: «Από χθες το βράδυ υπάρχει μια παραφιλολογία την οποία ξεκίνησε η Σεμίνα Διγενή. Αποκαλύπτει όπως λέει πως πίσω από την διαχείριση του tromaktikou κρύβεται ο Τάσος Δούσης. Άλλος ξενυχτάει και άλλος πέρνει την δόξα. Σεμίνα, σε προκαλώ (προσκαλώ) σε μια τετ-α-τετ συνάντηση, να σου αποδείξω πως εγώ είμαι ο διαχειριστής! So simple. Δεν είμαι ο Δούσης, δεν είμαι γνωστός δημοσιογράφος. Τελευταία φορά που φάνηκε δικό μου όνομα στα δημοσιογραφικά, ήταν το 2006 σε περιοδικό αυτοκινήτων. Άσχετος λοιπόν.

Η ιδέα του Tromaktiko στηρίχθηκε στο Troktiko. Δεν το έκρυψα από την πρώτη ώρα που βγήκαμε στον αέρα. Ίδιο χρώμα, ίδια γραμματοσειρά, ίδιο layout. To περασμένο Σάββατο σκέφτηκα να φτιάξω το tro(ma)ktiko. Το “έστησα” και απλά το παράτησα. Την Δευτέρα το απόγευμα, βρέθηκα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα παιδιά και την γυναίκα μου.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ και έστειλα σε ένα άλλο blog (kampia) email για άναρτηση/διαφήμιση νέου blog. Eγραψα και κάποια πράγματα από καρδιάς για τον Γκιόλια και ξεκίνησα. Από εκείνη την ημέρα και ενώ έχω γυρίσει από το ταξίδι μου, δεν έχω κοιμηθεί πάνω από 10 ώρες. Προσπαθώ να οργανώσω κάτι το οποίο θεωρείται ΘΑΥΜΑ σε Παγκόσμιο επίπεδο, το tro(ma)ktiko!

Πέντε άνθρωποι ξέρουν ποιός είμαι ΣΕΜΙΝΑ και μέσα σε αυτούς δεν είσαι ΕΣΥ. Βλέπεις ότι κρατάω χαμηλούς τόνους, το είπα και τις πρώτες ώρες. Είμαι tro(ma)ktikos και τρομαγμένος. Ήξερα τι θα γίνει όταν είδα να σπάνε τα κοντέρ επισκεψιμότητας. Σεμίνα, μην χρεώνεις λάθος ανθρώπους. Άλλο troktiko, άλλο tro(ma)ktiko, άλλο sarotiko, άλλο media soup.

Ευχαριστώ λοιπόν, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγκάλιασαν απρόσμενα αυτή τη προσπάθεια. ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ. Αυτό όμως δεν είναι σωστό. Θα μπούνε διαφημίσεις, θα πληρώνονται, θα στήσουμε όμορφα πράγματα. Και όλα αυτά από την ιδέα του Γκιόλια. Αυτά Σεμίνα, αυτά Τάσο, αυτά φίλοι αναγνώστες.»

Διαβάστε ποιοι είναι πίσω από το tromaktiko και τι απάντησε το troktiko στο blog tro-ma-ktiko.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.