Άγγελος Χασαπόπουλος: 25χρονος σύμβουλος-σκάνδαλο

Ποιος ο Άγγελος Χασαπόπουλος, νέος σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, που προσελήφθη χωρίς εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, μεταπτυχιακές σπουδές και εργασιακή εμπειρία; Το βιογραφικό του Άγγελου Χασαπόπουλου.

Σε δύσκολη θέση φέρνει τον Γιώργο Παπανδρέου το Πρώτο Θέμα, που αποκαλύπτει ότι ο νεοπροσληφθείς σύμβουλος του Παπανδρέου, Αγγελος Χασαπόπουλος, είναι μόλις 25 χρονών χωρίς σημαντική εργασιακή εμπειρία. Με τίτλο «Για δες σύμβουλο που βρήκαν στον Γιώργο», το Πρώτο Θέμα σημειώνει ότι ο Άγγελος Χασαπόπουλος είναι «η πρώτη επιλογή» του πρωθυπουργού και δημοσιεύει φωτογραφία του νεαρού δικηγόρου σε αλογάκι λούνα-παρκ.

Ο Άγγελος Χασαπόπουλος έχει σπουδάσει νομική, αλλά είναι ένας άπειρος δικηγόρος, καθώς στο βιογραφικό του υπάρχει εμπειρία ενός μόνο έτους. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Άγγελος Χασαπόπουλος δεν έχει ολοκληρώσει ούτε το μεταπτυχιακό του. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην πρόσληψη του ως ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού.

Ο Άγγελος Χασαπόπουλος δεν έχει επίσης υπηρετήσει ακόμη στο στρατό. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Χασαπόπουλος φέρεται να μην διέκοψε την αναβολή των στρατιωτικών του υποχρεώσεων μετά την αποφοίτηση του από τη νομική, όπως ορίζει ο νόμος. Και ανυπότακτος και ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουγού, δηλαδή.

O 25χρονος Άγγελος Χασαπόπουλος γνωρίστηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά. Η γνωριμία Χασαπόπουλου-Παπανδρέου θυμίζει σε πολλά σημεία την γνωριμία του πρωθυπουργού με την Τίνα Μπιρμπίλη στο γυμναστήριο. Ο Άγγελος Χασαπόπουλος, τέλος, είναι από την Αχαΐα και δεν έχει καμία σχέση με τον δημοσιογράφο του MEGA, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος είναι από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, οι υπόλοιποι νέοι σύμβουλοι στο Γραφείο του Πρωθυπουργού είναι οι: Tommaso Padoa Schioppa, πρώην Υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, καθήκοντα συμβούλου επί μακροοικονομικών, χρηματοοικονομικών και τραπεζικών θεμάτων, Ήβη Κυριαζοπούλου, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Οικονομικό Γραφείο, Ελένη Φίλη, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Οικονομικό Γραφείο, Ιωάννα Σαλαμάνου, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης, Ιωάννα Κοτσιώνη, σε θέση Ειδικού Συνεργάτη στο Γραφείο Σχεδιασμού Στρατηγικής, και Νίκη Τηλιακού, σε θέση Ειδικού Συμβούλου στο Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης.

Το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου διαρρέει οτι ο πρωθυπουργός έχει δικαίωμα να επιλέγει τους συνεργάτες του με κριτήρια που ο ίδιος ορίζει. Ωστόσο, με δεδομένη την οικονομική κρίση και την ανεργία νέων με λαμπρά προσόντα, η πρόσληψη του άπειρου Άγγελου Χασαπόπουλου δεν μπορεί παρά να προκαλεί το κοινό αίσθημα δικαιοσύνης.

Διαβάστε κρυφές δημοσκοπήσεις για δημοτικές εκλογές 2010, πληροφορίες για τον επικείμενο ανασχηματισμό 2010 και δείτε την Τίνα Μπιρμπίλη με μπικίνι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

9 Σχόλια

  1. aparadekto to ar8ro… k dedomenou oti kserw to paidi k pote den xrhsimopoihse meson gia tpt (den 8elw na provw se anafores proswpikwn dedomenwn, opws me tosh efkolia o MALAKAS pou egrapse afto to ar8ro ekane, lhstepse fwtografies xrishmipoiwntas tis xwris adeia) to ar8ro afto mono katakriteo mporei na xarakthristei. as prosexoume ligo ti leme giati kapoioi MEGALOI katadikazoun MIKROUS akoma k apo ta prwta vhmata tis stadiodromias tous. giati re gamwto prospa8eite synexeia na mas katadikazete ? giati den pate se kamia gwnia na kalliergiesete kamia ntomata? to mono aksio pragma pou kserete na kanete… k afiste emas tous tous neous na zhsoume monoi mas.. De 8eloume voh8eia apo kanena!! toulixiston 8a kseroume oti afta pou exoume kanei ta exoume kanei monoi mas! k an sas peirakse o tropos mou, to mono pou exw na pw einai kalytera na yparxoun swsta logia me asxhmo tropo para SKATA logia me wraio peritiligma…. ta leme!

  2. Η μητέρα της άλλης συμβούλου του πρωθυπουργού της Νίκης Τηλιακου είναι η Μαρία Τηλιακού καθηγήτρια γαλλικών στη βουλή των Ελλήνων.Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι το κορίτσι δεν αξίζει.

  3. to thema den einai oti den phge strato to thema einai oti o k papamtreou milise gia aksiokratia proeklogiga kai ayth thn stigmh exei gemisi oles tis dimosies upiresies me symvoulous epixirisewn kai me symvasis ergwn pou katharizoun sthn teliki 25.000 eyro ethsios mikta kai kata ta alla den exei lefta na kanei proslirsis.alla gia tetoies symvash exei.

  4. Αθλιοι Ελληνες, δεν ειστε μονο ρατσιστες με τους Αλβανους, τους γκει, ειστε ΚΑΙ με τους νεους ανθρωπους που θελουν να συμμετεχουν στα κοινα και να μπουν στον πολιτικο στιβο.Λες και σε αυτον εχουν θεση μοναχα ατομα ανω των 50 ετων και απο τζακι.Γελοιοι, συντηρητικοι.
    Ειχατε λυσσαξει τοτε με τον Τσιπρα που…τολμησε να δηλωσει υποψηφιοτητα για προεδρος ενος σαπιου κομματος, που ουτε καν σας νοιαζει τι κανει και τι οχι, και μπορει να μην ξερατε καν οτι υπαρχει, και απλα βρηκατε αφορμη να κανατε θορυβο.
    Τωρα τα βαζετε με τον Αγγελο Χασαποπουλο.Ενας συντηρητικος, γελοιος, καθε αλλο παρα προοδευτικος, ασημος, δηθεν δημοσιογραφος γραφει στο Πρωτο Θεμα οτι ο Παπανδρεου… εκτιθεται επιλεγοντας για ειδικο συμβουλο στο Γραφειο Οργανωσης και Διοικησης στο Μεγαρο Μαξιμου, εναν 25χρονο με το ονομα Αγγελος Χασαποπουλος, που για τον συντακτη αυτο ειναι απαραδεκτο, αφου ο Αγγελος δεν εχει…μεταπτυχιακο!! Βρε τι μας λες; Ενω εσυ εχεις τελειωσει το Harvard; Κανα γυμνασιο θα εχεις τελειωσει..αθλιε τελευταιε γραφια της κακιας ωρας.Λες και ειναι απαραιτητο να εχεις μεταπτυχιακο για να ασχοληθεις με τα κοινα.Ελεος.Τι γελοιοτητες ειναι αυτες; Δεν χρειαζονται πτυχια, καλη διαθεση θελει, ικανοτητα, ιδεες και πρωτοβουλιες.Και ειδαμε ολους αυτους με τα μεταπτυχιακα τι εχουν καταφερει..
    Λεει επισης ο φοβερος συντακτης οτι δεν εχει παει στρατο ο Αγγελος.Τρομερο! Αφου δεν εχει υπηρετησει αυτο το εξαισιο θεσμο, που αν δεν υπηρχαν μερικοι μαλακες, μια χαρα θα μπορουσε να απουσιαζει, τοτε δεν μπορει να διεκδικησει καμια θεση.Ειναι ανεπιτρεπτο! Χωρις μεταπτυχιακο και χωρις στρατο?? Και μονο 25 χρονων??
    Βρε ουστ απο δω παλιοκομπλεξικοι! Που μολις καποιος νεος διεκδικησει κατι καλυτερο απο ενα μισθο 500 ευρω σε κατι που δεν ανταποκρινεται στα ενδιαφεροντα και τις σπουδες που εχει κανει, αμεσως πατε να τον φατε και να τον βγαλετε σκαρτο.Γελοιοι.Τιποτενιοι.
    Για τον Αγγελο γραψανε πολλες εφημεριδες, πολλα sites, και ολα παρουσιαζαν το θεμα με τη μορφη…σκανδαλου.Ελεος! Και στην τηλεοραση ειπαν γι’ αυτον.Μια σκυλα στο ΣΚΑΙ προσπαθουσε να τον υποτιμησει και τον ειρωνευοταν.
    Αφηστε ησυχο τον Αγγελο Χασαποπουλο.Αφηστε τον ησυχο πια τιποτενιοι δημοσιογραφοι.Θα επρεπε να ντρεπεστε που εκθεσατε ενα νεαρο παιδι που εχει φιλοδοξιες και ονειρα και θελει να πετυχει κατι καλυτερο απο το εξαιρετικα μετριο για τον οποιο τον εχουν προορισει μερικοι απο συμφερον..Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να του κοβετε τα φτερα, να τον κρινετε και να ειστε τοσο αυστηροι μαζι του.Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να βρισκετε αφορμη για να τον εκθεσετε και να τον απαξιωσετε.Αφηστε τον ησυχο και μην το ξαναπιασετε στο στομα σας.

  5. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK. ΑΙΣΧΡΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ.

    ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΑΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ” ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ -ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ (ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΘΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ‘Η ΚΡΙΤΙΚΗ ‘Η ΕΛΕΓΧΟ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

  6. Αθάνατη Ελλάδα!
    Αλλά πέρα απο τα κλασικά… Εσύ πήγες κανονικά στρατό μετά το πανεπιστήμιο (αν τελείωσες) δηλαδή? Αλήθεια ή ψέματα, παπαριά άρθρο!

  7. a twra diavasa oti o typos einai hacker k ton proselave logw gnwsewn sto internet. mhn petate kakies etsi re elhnares 😉

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines