Χριστίνα Μουστάκα: από τον Κανάκη σε Ρώσο μεγιστάνα

Πριν ακόμα κωπάσει ο θόρυβος για σχέση Χριστίνας Μουστάκα-Αντώνη Κανάκη, η σέξι παρουσιάστρια του Ράδιο Αρβύλα έβαλε πλώρη για Ρώσο μεγιστάνα σε ελληνικά νησιά.

Η Χριστίνα Μουστάκα, η καυτή παρουσιάστρια του Ράδιο Αρβύλα, έκανε διακοπές με Ρώσο μεγιστάνα στο πολυτελές σκάφος του στη Σκιάθο. Επιχειρώντας να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν Χριστίνα Μουστάκα-Αντώνη Κανάκη ζευγάρι, το σέξι μοντέλο-παρουσιάστρια έβγαλε στη δημοσιότητα τη σχέση του με Ρώσο κροίσο.

Η Χριστίνα Μουστάκα και ο Ρώσος μεγιστάνας έκαναν κοινές εμφανίσεις στη Σκιάθο και όσοι τους είδαν μαζί είπαν ότι ήταν πολύ διαχυτικοί. Το ζευγάρι ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά και η Χριστίνα Μουστάκα ξετρέλανε τον Ρώσο που δεν την άφηνε στιγμή από τα ματιά του. Και πώς να την αφήσει άλλωστε, αφού η Χριστίνα Μουστάκα έχει πλούσια τα ελέη.

Η γνωριμία της Χριστίνας Μουστάκα και του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου έγινε μέσω κοινών γνωστών, καθώς ο επιχειρηματίας έχει πολλούς Έλληνες φίλους. Κάνει διακοπές κάθε χρόνο στην Ελλάδα με το πολυτελές σκάφος του γυρίζοντας τα ελληνικά νησιά.

Οι μεσογειακές καμπύλες της Χριστίνας Μουστάκα γοητεύσαν τον μεγιστάνα που την προσκάλεσε στο σκάφος του με αφορμή ένα πάρτι. Οι κάτοικοι του νησιού είπαν ότι το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα με πολύ αλκοόλ και μουσική. Το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα έκλεψε την παράσταση στο πάρτι αλλά και την καρδιά, όπως λένε, του Ρώσου ο οποίος της πρότεινε να μείνει στο σκάφος για λίγες ήμερες, όπερ και εγένετο.

Φαίνεται πως η Χριστίνα Μουστάκα βαρέθηκε να παίζει.. ρακέτες με τον Αντώνη Κανάκη στη Χαλκιδική και είπε να κάνει χλιδάτες διακοπές. Μήπως όμως ήθελε να στείλει και ένα μήνυμα σε κάποιους που την θεωρούσαν δεδομενη; Αντώνη, για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Η Χριστίνα Μουστάκα δηλώνει πάντως καταγοητευμένη από τη φιλοξενία του Ρώσου μεγιστάνα. Φυσικά και οι δύο υποστηρίζουν οτι είναι μονό φίλοι, αλλά οι μαρτυρίες των κατοίκων της Σκιάθου λένε άλλα. Οι παραλήπτες του μηνυματος της Χριστίνας, πάντως, έλαβαν την προειδοποίηση τους.

Διαβάστε ποια είναι η Χριστίνα Μουστάκα, ποια η σχέση ενός τσακωμού στο Ράδιο Αρβύλα με την Χριστίνα Μουστάκα και δείτε τον γυμνό Αντώνη Κανάκη και την Κατερίνα Παπουτσάκη γυμνή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.