Άννα Νταλάρα: topless υφυπουργός, σύζυγος φοροφυγά

Από την Άντζελα Γκερέκου στην Άννα Νταλάρα: όμορφες σύζυγοι τραγουδιστών με προβλήματα στην εφορία. Άλλωστε, και η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση έχει “συλληφθεί” γυμνή, όπως η Άντζελα. Τυχαίο;

Στην κυβέρνηση του μεσονυχτίου μπήκε ως υφυπουργός Εργασίας η Άννα Νταλάρα. Δυστυχώς όμως όχι και η σύζυγος Τζίμη Πανούση. Τουλάχιστον πάντως, το «Νταλάρα, Νταλάρα, Νταλάρα» που φώναζε ο Τζίμης Πανούσης στις γνωστές περιπέτειες με τον Γιώργο Νταλάρα έφτασε στα ώτα του Παπανδρέου που φρόντισε να αποκαταστήσει την Άννα Νταλάρα.

Η Aννα Νταλάρα γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα και σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο βιογραφικό της Άννας Νταλάρα υπάρχουν δουλειές στη δισκογραφία, αλλά και ως παραγωγός μουσικών εκπομπών στο κρατικό ραδιόφωνο, ενώ ασχολήθηκε με θέματα πολιτισμού και πνευματικών δικαιωμάτων. Η Άννα Νταλάρα εργάστηκε εθελοντικά σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για τις γυναίκες, τα παιδιά πρόσφυγες και τις ευάλωτες ομάδες για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Τον Οκτώβριο του 2009 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Β’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ.

Η Αννα Νταλάρα είναι σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα και ξαδέρφη του Γιάννη Ραγκούση. Οι πολιτικοί της αντίπαλοι λένε οτι το δεύτερο αποδείχθηκε πιο σημαντικό από το πρώτο καθώς της χάρισε το χαρτοφυλάκιο μεταναστευτικής πολιτικής, το οποίο πριν χειριζόταν ο ξάδερφος της. Το γεγονός ότι η προϊσταμένη της, Λούκα Κατσέλη, πολιτεύεται επίσης στη Β’ Αθηνών μπορεί να της δυσκολέψει λίγο τη ζωή, αλλά όπως θα τραγούδαγε και ο Γιώργος, «μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς»!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπουργοποίηση της Αννας Νταλάρα είναι η δικαίωση των συζύγων μεγαλοφοροφυγάδων μεγαλοτραγουδιστών. Κι αυτό γιατί η Άννα Νταλάρα, όπως και η εκδιωχθείσα Άντζελα Γκερέκου, είναι σύζυγος τραγουδιστή που έχει εμπλακεί σε υπόθεση φοροδιαφυγής. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Καθημερινή, «το 2003, το ΣΔΟΕ είχε εντοπίσει παραβάσεις και είχαν καταλογισθεί πρόστιμα στον τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Η υπόθεση είχε οδηγήσει στην αποπομπή του τότε πρωθυπουργικού συμβούλου Γ. Πανταγιά, ο οποίος φέρεται να είχε ζητήσει ευνοϊκή τακτοποίηση της οφειλής.»

ntalara-toplessΣτα χνάρια της Άντζελας, η Άννα Νταλάρα απασχόλησε πρόσφατα τα lifestyle περιοδικά κάνοντας εμφάνιση topless στην παραλία, όπου έτυχε να βρίσκονται παπαράτσι. Υπουργό με μπικίνι έχουμε ξαναδεί, τόπλες όμως;

Η θέση της Άννας Νταλάρα ως υφυπουργού Εργασίας για τα μεταναστευτικά θέματα έχει πάντως προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στους ανά την επικράτεια ανέργους μετανάστες. Εμ, τόσα τραγούδια για τον εργάτη, την τσιμινιέρα, τον μετανάστη μας χάρισε ο Γιώργος, να μην τον τιμήσουμε; Ακόμα κι αν οι άνεργοι δεν βρουν δουλειά, μπορούν τουλάχιστον να είναι σίγουροι οτι μια συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα θα την απολαύσουν!

Διαβάστε τον βίο και πολιτεία της Μιλένας Αποστολάκη, της Άντζελας Γκερέκου και της Τίνας Μπιρπίλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.