Εργασία από το σπίτι: Χρήματα και εισόδημα μέσω internet ή απάτη;

Υπάρχουν εύκολα χρήματα μέσω internet; Πώς να αποκτήσεις εργασία από το σπίτι, εισόδημα μέσω διαδικτύου και γρήγορο χρήμα χωρίς δουλειά; Τι κρύβεται πίσω από αγγελίες-απάτες;

Το όνειρο του μέσου εργαζόμενου είναι να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά.

Γι’ αυτό οι περισσότεροι αναζητούν έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα μέσω internet, από την άνεση του σπιτιού τους.

Και όπως πάντα, οι κερδοσκόποι βρίσκονται εκεί, έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την άγνοια και την έλλειψη εμπειρίας για δικό τους οικονομικό όφελος.

Πολλές αγγελίες εργασίας παραπέμπουν σε σελίδες που υπόσχονται δουλειά απο το σπίτι με μεγάλο μηνιαίο εισόδημα. Συνήθως, σε αυτά τα site, στην πρώτη σελίδα, φιγουράρει ένα χαμογελαστό ζευγάρι που περιγράφει πώς σιγά σιγά έφτασε να βγάζει 15 χιλιάρικα το μήνα με πιασάρικες φράσεις όπως «Βγάλτε λεφτά μέσω internet», «Αποκτήστε εισόδημα απο την άνεση του σπιτιού σας», «Θέλετε Άμεσα Χρήματα;» κλπ.

Ο λόγος που πολλοί τσιμπάνε είναι επειδή κάνοντας μια αναζήτηση σε forum και συζητήσεις βρίσκουμε πολύ κόσμο που γράφει: «Παιδιά είναι αλήθεια, εγώ έχω γραφτεί και πράγματι βγάζω μερικά λεφτά κάθε μήνα!». Και είναι αρκετοί αυτοί που επιβεβαιώνουν οτι λειτουργούν οι εν λόγω επιχειρήσεις, δεν πρόκειται δηλαδή για λίγα άτομα, βαλτούς απο το site για να το προωθήσουν.

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Όντως βγάζουν λεφτά τα άτομα που μας προτρέπουν να συμμετάσχουμε ή έχουν κάποιο άλλο προσωπικό συμφέρον, και στην ουσία και οι ίδιοι όχι μόνο δεν βγάζουν, αλλά χρωστάνε;

Τα περισσότερα site που υπόσχονται εισόδημα μέσω internet είναι οι λεγόμενες «πυραμίδες». Κάποια μέλη όντως βγάζουν λεφτά απο την πυραμίδα, οι περισσότεροι όμως χάνουν. Ουσιαστικά πρόκειται για απάτη, ένα είδος τζόγου και πολλές απο αυτές τις σελίδες είναι παράνομες.

Η ιδέα στην πυραμίδα έχει ως εξής: Κάποιος απατεώνας ξεκινάει την πυραμίδα (1ο επίπεδο). Για να μπεις στην πυραμίδα, πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό, π.χ. 500 ευρώ (2o επίπεδο) σε αυτόν που σε βάζει. Στη συνέχεια, μπορείς να φέρεις νέα μέλη στην πυραμίδα που θα σε πληρώσουν απο 500 ευρώ για να μπουν (3ο επίπεδο). Έτσι, για κάθε ένα μέλος που βάζεις, έχεις κέρδος. Φυσικά τα νέα μέλη βρίσκονται με χρέος και πρέπει και οι ίδιοι να βρουν νέα μέλη ώστε να ξεχρεώσουν και να βγάλουν λεφτά.

Το παραδειγμά είναι απλουστευμένο και οι πραγματικές συναλλαγές περιλαμβάνουν ποσοστά και μηνιαίες συνδρομές. Όσοι μπαίνουν στο κόλπο πρέπει να επενδύσουν κάποια λεφτά, πολλές φορές χιλιάδες ευρώ, και για κάθε άτομο που βάζουν στην πυραμίδα παίρνουν λεφτά απο τα οποία δίνουν ένα ποσοστό σε αυτόν που στρατολόγησε τους ίδιους.

Άρα αυτός που ξεκίνησε την πυραμίδα παίρνει ποσοστά από όλους όσους στρατολογούνται στα παρακάτω επίπεδα, ενώ όσοι δεν βρουν αρκετά άτομα να βάλουν στην πυραμίδα έχουν χάσει τα λεφτά τους. Το σίγουρο είναι οτι πάντα υπάρχουν χαμένοι, πολύ περισσότεροι απ’ όσους βγάζουν κάποιο κέρδος.

Και φυσικά, πολύς κόσμος που πρέπει να βρει μέλη για να κάνει απόσβεση θα κάνει τα πάντα για να πείσει κι άλλους να μπουν στο κόλπο. Γι αυτό όταν βλέπουμε κόσμο στο internet να λέει «Παιδιά είναι αλήθεια, εγώ βγάζω λεφτά, μπείτε κι εσείς!», είναι πολύ πιθανό να μη βγάζει φράγκο και απλώς ψάχνει κορόιδα για να βγάλει κέρδος.

Οι εταιρείες αυτές που προσφέρουν εργασία και εύκολο εισόδημα μέσω ίντερνετ δεν παρουσιάζονται σαν πυραμίδες. Παρουσιάζονται συνήθως σαν λέσχες, σύνδεσμοι επενδυτών, ομάδες επιχειρηματιών που δείχνουν κάποια σοβαρότητα και η ένταξή παρουσιάζεται σαν «επιχειρηματική ευκαιρία».

Πολλές φορές χρησιμοποιούν σαν κάλυψη την πώληση ή τη διαφήμιση προϊόντων, λέγοντας οτι θα βγάζεις λεφτά όχι μόνο απο τα προϊόντα που θα πουλάς, αλλά και απο ποσοστά. Στην πραγματικότητα τα έσοδα απο τις πωλήσεις είναι μηδαμινά, και όλο το παιχνίδι παίζεται στους «πελάτες» που πρέπει να μαζέψεις για τα ποσοστά.

Στις ιστοσελίδες αυτών των δήθεν επιχειρήσεων θα δούμε πάντα υποσχέσεις για μεγάλο εισόδημα, δουλειά μέσω internet, αλλά ποτέ διευκρινήσεις για το τι ακριβώς θα κάνουμε.

Το ίδιο ισχύει και για τις παρόμοιες εταιρείς που μπορεί να βρει κανείς σε αγγελίες, και σε διαφημιστικά φυλλάδια, με τις οποίες όταν επικοινωνήσεις για λεπτομέρειες δεν θα σου δώσουν καμία απολύτως πληροφορία για τη δουλειά όσο και να ρωτήσεις, και θα προσπαθήσουν μόνο να κανονίσουν μια συνάντηση απο κοντά ή θα σε καλέσουν σε κάποιο «εκπαιδευτικό σεμινάριο» που διοργανώνει η εταιρεία κλπ.

Τέτοιου είδους απάτες μπορείτε να συναντήσετε με πολλές ονομασίες, όπως αεροπλανάκι, επιχείρηση οργάνωσης δικτύων καταναλωτών, επιχείρηση πολυεπίπεδου marketing, επιχείρηση δικτυακού marketing κλπ. Όλες όμως έχουν την ίδια λειτουργία, και πίσω τους κρύβεται πάντα η απάτη της πυραμίδας.

Αργά η γρήγορα, τέτοια συστήματα καταρρέουν, αφού πολλοί δεν καταφέρνουν να βρουν νέα μέλη, πολλοί αποχωρούν μόλις καταλάβουν την απάτη, και έτσι οι λίγοι που πρόλαβαν να βγάλουν λεφτά έχουν βγάλει ένα κέρδος (αφού έχουν κοροϊδέψει πολύ κόσμο), ενώ όσοι δεν πρόλαβαν κλαίνε τα λεφτά τους.

Η αγγλική ονομασία του συστήματος είναι Multilevel Marketing (MLM), και διδάσκεται και στο πανεπιστήμιο του Harvard. Μόλις το 1% των συμμετεχόντων σε μια πυραμίδα βγάζει κάποιο κέρδος, ενώ το 99% χάνει τα λεφτά του.

Η απάτη για εργασία στο internet έχει πολλές μορφές και συχνά πονηρούς τρόπους για να αδειάσει τις τσέπες των ανυποψίαστων χρηστών. Όταν ένας άνθρωπος λέει πως βγάζει πολλά λεφτά μέσω internet και πιέζει να μπουν κι άλλοι, σίγουρα έχει προσωπικό κέρδος και κατά 99% εις βάρος άλλων. Κανείς δεν χαρίζει λεφτά, ούτε στο internet, ούτε πουθενά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να βγάλει χρήματα μέσω internet. Αντιθέτως, υπάρχει κόσμος που έχει πλουτίσει, δεν υπάρχουν όμως εύκολες λύσεις.

Για να βγάλεις γρήγορα και πολλά χρήματα, θα πρέπει είτε να κάνεις κάποιας μορφής απάτη ή να εφαρμόσεις μια πολύ καλή ιδέα για site ή υπηρεσία στην οποία να μαζέψεις μεγάλο αριθμό χρηστών με συνδρομή ή να έχεις έσοδα από affiliate marketing ή να την αγοράσει μια μεγάλη εταιρεία.

Μια άλλη λύση, είναι να ασχοληθεί κανείς με το web design, με διαφήμιση και προώθηση, hosting, και κάποιας μορφής εργασία μέσω internet. Αλλά εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.

Χωρίς βασικές γνώσεις και πολλές ώρες ενασχόλησης δεν πλουτίζει κανείς, δεν γίνεται να βρεις ένα πρωί δουλειά μέσω internet και να κάθεσαι αραχτός παίρνοντας εισόδημα. Οι απατεώνες που διαφημίζουν τέτοιου είδους δουλειές στοχεύουν στην απληστία και στην βλακεία των υποψήφιων θυμάτων.

Διαβάστε αναλυτικά πώς να βγάλετε χρήματα online με σωστό και νόμιμο τρόπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

23 Σχόλια

  1. kala ola ayta alla tha ithela na matho me ta forologika gia aytes tis doulies ti ginete giati endaferomai kai ego na kano kati alla den ksero poio einai to kalitero kai pou mporo na psakso na to vro kai na do plirofories kathos me tin eforia ti prepei na kano an gnorizei kapoios as mou apantisei sas efxariso

  2. Ένα μπράβο για το περιεκτικό ποστάρισμα σε αυτό το blog. Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα που ειπώθηκαν, είναι απίστευτη η εφευρετικότητα των ανθρώπων όταν πρόκειται να εξαπατήσουν για τα χρήματα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Προσωπικά έχω καταφέρει να βγάζω ένα ικανοποιητικό μηνιαίο εισόδημα, με πολύ δουλειά βέβαια, μέσω ίντερνετ. Δεν πρόκειται για απάτη, όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει το site : http://www.click-for-money.com Καλή τύχη σε όλους σας με ότι κι αν επιλέξετε να ασχοληθείτε.

  3. Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να εργαστώ μσω internet. Αλλά ζητώ κάποιον σοβαρό άνθρωπο να μου δείξει τον τρόπο και ας κερδίζει όσα θέλει, φτάνει να παίρνω και εγώ αυτό που θέλω. Δεν ζητώ χάρη αλλά δουλειά. Παλαιιότερα ομολογώ ότι έχω πέσει θύμα κάποιων που με έπεισαν να πληρώσω το σύστημα τους αλλά απεδείχθη απάτη. Δεν πιστεύω σε μεγάλα λόγια και διαφημιστικά σλόγκαν. Πείτε μου απλά και καθαρά τι δουλειά θα κάνω και πως θα πληρώνουμε και είμαι έτοιμος. Από την πρώτη θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη μου ή θα με χάσετε. Περιμένω με αγωνία απάντηση.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Ανδρέας Μιχαήλ.
    photogramma.serv@cytanet.com.cy

  4. Kalimera!!! Xreiazete upomoni gia diekdikiseis xrimata mesa apo to internet.ksekinisa 13 septemvriou 2012 me 0.20$ tin imera kai simera plirwnomai 65$ tin imera.

  5. Αν οντως εχετε ορεξη για να κερδισετε χρηματα στο ιντερνετ, ασχοληθείτε με την ονλινε διαφήμιση όπως κάνω εγώ και κερδίζω 500$ το μηνα. Oχι πωλήσεις όχι δικτυακό marketing πληροφορίες εδώ

  6. παρακαλώ, θα ήθελα να εργαστώ απο το σπίτι, μέσο του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τι χρειάζεται να έχω για να μπορώ να παίρνω τα χρήματά μου

  7. εγώ πιστέυω πως υπάρχουν ευκαιρίες για εργάσια μέσω ίντερνετ απλά θέλει επιμόνη και υπομονή

  8. Εύκολο χρήμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Εγώ βγάζω 50$ την μέρα και συνεχώς αυξάνεται το ποσό. Όλη η δουλεία γίνεται από το σπίτι. Μπορούμε να σας δείξουμε πώς μέσω του skype!

    ΥΓ: Μην κριτικάρετε χωρίς να γνωρίζεται για τι πράγμα μιλάμε!

    Ευχαριστώ

  9. Δεν είναι όλες οι ευκαιρίες για εισόδημα στο ίντερνετ ίδιες.. και δεν είναι όλες απάτες.. Συμβουλεύω τους αναγνώστες να ψάξουν πολύ καλά αυτό που θα τους αρέσει και να ζητήσουν από άλλους συνεργάτες να τους δείξουν αποτελέσματα σε χρήματα από την δουλειά τους. Νομίζω είναι το καλύτερο..

  10. ρε νουμερα , το αρθρο αναφερει τις απατεωνιες που γινονται μεσω ιντερνετ και ολοι απο κατω συμφωνουν και δινουν το δικο τους απατεωνιστικο σαιτ . ελεοοοοοοοοοος … αλλα ειπαμε οσο υπαρχουν βλακεσ θα ελπιζετε και σεις … τρωκτικα

  11. giaxara se olous vlepo oti meriki apo esas psaxnete gia ergasies meso internet eno meriki ali mono na kritikarete tis ergasies autes ala min ksexnate otan kritikarete kati na pite kai tin istoria sas me ti asxoliste ti exete petixi sti soi sas kai lipa

    giati einai para poli simantiko na kseroume apo poion akoume simvoules giati ego prosopika 8a akouso sumboules mono apo kapoion petiximeno kai fusika poio poli apo emena kai na vgazi toulaxiston 3 fores para pano apo emena xrimata.
    Episis vlepo oti kanete epi8esis stis etairies tou duktiakou marketing xwreis vevea na gnorizete kala ti akrivos einai sinisto na meletisete prota i na rotisete kapoion pou exei spoudasi marketing gia na aniksete ta matia sas.
    xrimata vgenoune apo to internet kai iparxoun 1000 000 tropi arkoi na vroume auto pou mas aresi na kanoume
    kai fusika ean psaksete na vrite to kalytero tropo ena 8a einai kao online marketing!!!! (gia xrimata apo to internet) ego prosopika asxoloume 2.5 xronia me to diktiako marketing kai ososto mporo na sas po pos den eixa amesa kala apotelezmatadioti den eixa gnosis kai oute eixa spoudasi kati ala eixa tin ipomoni na matho, kai den ksekinisa epo tous protous 14/01/2010 ksekinisa na asxoloume kai tora pleon eimai poli euxaristimenos dioti exo anaptiksi mia megali omada synergaton kai doulevoume mono apo to spiti mas,
    exoume di apistefta apotelezmata oli mas se pangozmio ikonomiko polemo!

    ean kapoios thelei sta ali8eia na mathi na doulepsi apo to spiti tou mpori na di plirofories i na epikinonisi mazi mou sto skype:(giannhsmlm)

  12. Όποιος θέλει να εργαστεί από το σπίτι σαν υπάλληλος σε μία εταιρία μπορεί να το κάνει με ένα μόνο τρόπο. Να βρει πλατφόρμες εργασίας όπου καθημερινά βρίσκονται πάνω από 5.000 νέες θέσεις εργασίας και να αρχίσει να διεκδικεί το δικό του μερίδιο.Κανονική δουλειά , δουλεύεις και πληρώνεσαι. Στο e-douleia.gr/preview_sites.php θα βρείτε αρκετές από αυτές.
    Χωρίς να χρειάζεται να περιμένει την ανταπόδοση από τα MLM δίκτυα. Αυτά τα δίκτυα έχουν μόνο κέρδη για τις κεφαλές της πυραμίδας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σχεδόν τα τρωκτικά που θα χρησιμοποιήσουν το προσωπικό τους κύκλο , συνήθως συγγενικό , για να κερδίσουν άλλοι . Η βάση παραδίδει τα κέρδη στις κεφαλές. Αυτό είναι και τίποτα παραπάνω.

  13. Γρήγορα χρήματα μπορείς να βγάλεις από παράνομες δραστηριότητες. Για να κερδίσεις ένα μισθό δουλεύοντας αποκλειστικά μέσω ίντερνετ θέλει τουλάχιστον 6 μήνες προεργασία και καθημερινή σκληρή δουλειά. Ο συνδιασμός απληστίας και βλακείας είναι θανατηφόρος

  14. Ωραία όλα αυτά και πολύ σωστό από μέρους σας να ενημερώσετε τον κόσμο για τις απάτες με αυτό το άρθρο αλλά ας ΜΗΝ τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι.. Αδικούμε ολους τους σωστούς επαγγελματίες αυτύ του κλάδου που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στηην βοήθεια προς τους άλλους ανθρώπους!
    Πολύ σωστά ρωτάτε αν αυτοί που έχουν ιστοσελίδες και αναφέρουν ότι προσφέρουν εργασία από το σπίτι, κερδίζουν πραγματικά χρήματα.. Μπορείτε να κάνετε μία απλή ερώτηση σε αυτόν που θα έρθετε σε επαφή να σας το δείξει.. Αν κάποιος κερδίζει πραγματικά χρήματα θα έχει τιμολόγια, έναρξη επιχείρησης ή τουλάχιστον αποδείξεις είσπραξης χρημάτων. Οπότε αυτό λύνεται με μία απλή ερώτηση..
    Αναφέρετε για τις πυραμίδες.. ή αλλιώς σχήματα ponzi όπως λέγονται.. Για να το ξεκαθαρίσω αυτό λίγο.. Υπάρχουν πολλές στο ίντερνετ όπου δίνεις χρήματα για εγγραφή (συνήθως μεγάλο ποσό..) το οποίο φυσικά δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που παίρνεις.. Στις εντάξει εταιρείες, η εγγραφή αφορά κόστος υλικών και συνήθως είναι μικρό το χρηματικό ποσό.. Είναι αναγκαίο γιατί οι εγγραφές είναι ανοιχτές στον οποιονδήποτε και πληρώνεσαι βάση ποσοστών..
    Στο ότι ο πιο πάνω βγάζει τα περισσότερα γι’αυτό είναι πυραμίδα, είναι άστοχο.. Στις σοβαρές εταιρείες ο πιο πάνω δεν βγάζει τα περισσότερα.. Κερδίζει περισσότερα χρήματα αυτός που έχει κάνει πιο πολύ δουλειά και έχει τα περισσότερα αποτελέσματα. Πληρώνεσε βάση αποτελεσμάτων.. Είμαι επαγγελματίας δικτυωτής και αυτό έχει γίνει στην ομάδα μου.. Έχω άτομα τα οποία κερδίζουν περισσότερα από μένα.. Αυτό μπορώ να το δείξω σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει..
    Θα δώσω ένα παράδειγμα.. Πόσοι είναι οι γιατροί που είναι πετυχημένοι;; Ένα 5% περιπου του συνόλου.. Πόσοι δικηγόροι είναι πετυχημένοι;; Ένα 5% του συνόλου.. Όλοι οι υπόλοιποι πάνω κάτω κυμαίνονται στα ίδια επιπεδα.. Έτσι είναι και στο δικτυακό μάρκετινγκ.. Λίγοι είναι οι πετυχημένοι.. Μπορώ να πω όμως ότι είναι μεγαλύτερο το ποσοστό.. Παίζει μεγάλο ρόλο αν έχεις καλό δάσκαλο..
    Το να αναφέρετε το δικτυακό μάρκετινγκ ως απάτη είναι άστοχο την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες άνρθωποι οι οποίοι επωφελούνται από αυτό..
    Και αν είναι απάτη γιατί δεν κάνετε επώνυμα καταγγελία στις αρμόδιες αρχές;;
    Να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι..
    Ασχολούμαι από 18 ετών με το δικτυακό μάρκετινγκ.. έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε.. Αυτή τη στιγμή τρέχω 3 εταιρείες με συνολικά 13.000 περίπου συνεργάτες.. Έχω βοηθήσει πολλούς να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση.. Όλα αυτά μπορώ να τα δείξω σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται..
    Έχω μάθει να ξεχωρίζω από την εμπειρία μου πια είναι η σωστή ευκαιρία για κάποιον να ξεκινήσει..
    Το δικτυακό μάρκετινγκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ! ΔΕΝ είναι εύκολο χρήμα χωρίς καθόλου δουλειά… ΘΕΛΕΙ δουλειά και επιμονή.. Δεν είναι εύκολο.. Αξίζει όμως τον κόπο..

  15. Όντως εύκολο χρήμα δεν υπάρχει. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στην καινούργια μας ιστοσελίδα http://www.ergasiaonline.gr Εκεί θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να δημιουργήσετε μόνοι σας ιστοσελίδα και να έχετε έσοδα από αυτή. Είναι ο πιο ρεαλιστικός τρόπος εργασίας μέσω internet

  16. Εύκολο και πολύ χρήμα δεν υπάρχει. Εγώ βγάζω περίπου 40 ευρώ την ημέρα αλλά δαπάνησα χρόνο για να το πετύχω!

  17. Εμένα μ’αρέσει που ενω τα λέει όλα αυτα για τις πυραμίδες και τα μουφα site και ακριβώς από κάτω έχει διαφημισεις για τετοια site! χαχαχχαχχα πέθανα στα γέλια lol

  18. Χαίρομαι που έπεσε στα χέρια το άρθρο αυτό. Η δουλειά από το σπίτι πράγματι βγάζει χρήματα, αλλά θέλει προσοχή στο τι χρειάζεται για να γίνει αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη στην ιστορία της εταιρείας, να εμπορεύεται προϊόντα και όχι απλά αέρα (βλέπε επενδύσεις). Όλοι μπορούν να κερδίσουν και στις σωστές εταιρείες δεν βγάζει χρήματα μόνο αυτός που είναι πιο ψηλά στο δίκτυο. Και αν ΔΕΝ ασχοληθείς και ΔΕΝ τρέξεις ΔΕΝ θα βγάλεις χρήματα. Αν σου υπόσχονται χρήματα εξ ουρανού είναι παράνομες πυραμίδες και κομπίνες. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines