Patty: ασχημόπαπο, τηλεθέαση, αρνητικές αντιδράσεις

Τι τηλεθέαση κάνει η σειρά «Patty, μια όμορφη ιστορία» του Mega; Ξεπερνά το τουρκικό «Χίλιες και Μία Νύχτες» σε τηλεθέαση; Τι αρνητικές αντιδράσεις προκαλεί η Patty;

Στην υπόθεση της σειράς Patty, η πιο όμορφη ιστορία, ένα ασχημόπαπο, η 13χρονη Patricia Castro (Πάτυ), με σιδεράκια και χοντρά γυαλιά μυωπίας, μετακομίζει με τη μητέρα της, Κάρμεν, από μια μικρή πόλη της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες και στον αστραφτερό κόσμο ενός ακριβού ιδιωτικού σχολείου. Η αρχηγός μιας παρέας κακομαθημένων μαθητριών έχει δικό της μουσικό συγκρότημα, τις Las Divinas, και ένα αγόρι, τον Ματίας, το οποίο δεν αφήνει αδιάφορη τη μικρή Πάτυ. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε όλα τα επίπεδα, όμως η μικρή διαθέτει ένα κρυφό όπλο: ταλέντο στο τραγούδι.

Η σειρά Patito Feo ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με επιτυχία σε όλες τις χώρες.Το 2008 η σειρά ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους. Το soundtrack της Patty ήταν πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ το 2007 και η σειρά έγινε και μιούζικαλ γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και στο θέατρο. Το τραγούδι Las Divinas μοσχοπούλησε ως ringtone στην Αργεντινή, ενώ πάνω από 70 επίσημα προϊόντα κυκλοφόρησαν στην αγορά με θέμα τη σειρά.

Στην ελληνική Patty ακούγονται οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Κατερίνα Γκίργκις, Παναγιώτης Καποδίστριας, Άριελ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Ινώ Μενεγάκη, Ηρώ Μιχαλακάκου, Λίλα Μουτσοπούλου, Σοφία Παναηλίδου, Βίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Πλακίδη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Στεφόπουλος, Θοδωρής Τσάκωνας, Ψαρουδάκης.

Ωστόσο, παρά τους φανατικούς θαυμαστές, η Patty έχει και εχθρούς. Η σειρά προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις επειδή προάγει ως πρότυπο μία παρέα κακομαθημένων κοριτσιών. Το συγκρότημα των όμορφων κοριτσιών Las Divinas είναι πολύ κακές και κοροϊδεύουν συνεχώς την Patty, αλλά στη σειρά παρουσιάζονται ως οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα στα νεαρά κορίτσια, προωθώντας λάθος πρότυπα.

Η πρεμιέρα της Patty, μια όμορφη ιστορία την Κυριακή πήγε καλά σε τηλεθέαση συγκεντρώνοντας ποσοστό 23,6% στο σύνολο τηλεθέασης και 28,8% στο νεανικό κοινό. Την Δευτέρα ωστόσο η Patty δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σεχραζάτ του ANT1. Οι Χίλιες και Μία Νύχτες άγγιξαν ποσοστό τηλεθέασης 32,9% (26,2% στο νεανικό κοινό) και η Patty μόνο 21,2% (23,3% στο νεανικό κοινό).

Διαβάστε τι θα κάνει η Patty που έρχεται στην Ελλάδα, τη συνέχεια στη Ζωή της Άλλης και τι θα γίνει στη δημοφιλή σειρά Kyle XY.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.