Η Ζωή της Άλλης: εξελίξεις, συνέχεια, επεισόδια 2η σεζόν

Τι θα γίνει στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της Ζωης της Άλλης; Ποιες οι εξελιξεις στη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς που σαρώνει σε τηλεθέαση;

Η Ζωή της Άλλης και τα Μυστικά της Εδέμ θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα, στις 20 Σεπτεμβρίου. Η Ζωή της Άλλης όμως αλλάζει ζώνη, καθώς μετακινείται από το απόγευμα στο βράδυ και συναντάει νέους ανταγωνιστές. Νέο πρόσωπο στη Ζωή της Άλλης ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Ποιες οι εξελίξεις στη συνέχεια της Ζωής της Άλλης;

Στον δεύτερο κύκλο της Ζωής της Άλλης, ο Αλέξης Παναγιώτου, όπως θα ονομάζεται ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση του DNA της Ξένιας. Ο Αλέξης θα βρεθεί στο κέντρο των εξελίξεων, καθώς την υπόθεση του αναθέτει ο Στέφανος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) με τον οποίο θα γίνουν αρχικά κολλητοί.

Η διερεύνηση της υπόθεσης «Ξένια» όμως φέρνει πιο κοντά τον Αλέξη και την Ελπίδα και η συμπάθεια μετατρέπεται σε κάτι πιο δυνατό, με αποτέλεσμα να χαλάσει η φιλία των δύο ανδρών.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος από την ερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει επίσης στη Ζωή της Άλλης φέρνει τα πάνω κάτω με τον ρόλο του ως Αντώνης. «Ο άνθρωπος που υποδύομαι έχει δύο πρόσωπα: στην κόρη του παρουσιάζεται καλός και τρυφερός, αλλά στη γυναίκα του δείχνει ένα διαφορετικό εαυτό. Οπότε μπορώ να του δώσω μια ιδιαίτερη σφραγίδα» λέει ο επιτυχημένος ηθοποιός για τη συμμετοχή του στον 2ο κύκλο της Ζωής της Άλλης. Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα συμμετέχει σε 20 επεισόδια και δεν τον πειράζει καθόλου που θα έχει τον ρόλο του κακού: «Δεν πειράζει, εξάλλου οι κακοί πάντα έχουν γοητεία».

H δεύτερη σεζόν της Ζωής της Άλλης θα έχει πάντως μεγάλες ανατροπές μέχρι το τέλος. Δεν θα αποκαλύψουμε πολλά, αλλά ενδεικτικά, η Κάτια θα ανακαλύψει την συνομωσία της Ξένιας, και στη συνέχεια η Ελπίδα θα το μάθει και θα πέσει σε κατάθλιψη. Ο Αλέξης (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) θα μπει στη ζωή της Ελπίδας και θα αλλάξει τα δεδομένα. Στο δραματικό τέλος της Ζωής της Άλλης, η Ξένια θα πάρει την τιμωρία που της αξίζει, ενώ η μοίρα θα της παίξει ένα τραγικό παιχνίδι πέρα από κάθε φαντασία. Μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα για το τέλος της Ζωής της Άλλης, την τηλεθέαση-νούμερα AGB των καναλιών φέτος και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια των σειρών: Μυστικά της Εδέμ, Patty και Kyle XY.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.