Νανά Καραγιάννη στα όρια της ανορεξίας ξανά [video]

Σοκ προκαλεί η εικόνα της Νανάς Καραγιάννη σήμερα, εμφανώς αδυνατισμένη και κατάμαυρη από τα σολάριουμ. Ανησυχία σε όσους παρακολούθησαν την περιπέτεια της με την ανορεξία πριν δυο χρόνια.

Η Νανά Καραγιάννη έκανε νέα εμφάνιση στην εκπομπή Πολύ μπλα-μπλά της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά αυτό που έμεινε από τη συνέντευξη δεν είναι τι είπε, αλλά μια ανησυχία για την υγεία της.

Η Νανά Καραγιάννη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία της αφού πριν από περίπου δύο χρόνια αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα της ανορεξίας. Η ζωή της τότε κινδύνεψε και η ξανθιά κοπέλα εγκατέλειψε τη δουλειά της ώστε να ακολουθήσει την ειδική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί προκειμένου να αναρρώσει. Πάλεψε σκληρά, άρχισε να παίρνει βάρος και πρόσφατα παντρεύτηκε γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της.

Μιλώντας στο Πολύ Μπλα Μπλα, η Νανά Καραγιάννη δήλωσε ότι τα πάει πολύ καλά παρ” όλες τις δυσκολίες, καθώς το σώμα της θέλει χρόνο για να δεχθεί τη κατάλληλη ποσότητα φαγητού.

Στους περισσότερους πάντως μόνο καλά δεν φάνηκε η Νανά Καραγιάννη, καθώς ήταν εμφανώς πιο αδυνατισμένη σε σχέση με πέρσι όπου εμφανιζόταν στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη:

Όσο για το τροπικό μαύρισμά της Νανάς Καραγιάννη, τι να πούμε, μάλλον προσθέτει στο ανατριχιαστικό του θεάματος.. Νανά, είμαστε μαζί σου και θέλουμε να σε βλέπουμε υγιή!

Διαβάστε το πρόβλημα υγείας της Κορομηλά, τα καυτά φιλιά Μενεγάκη-Ματέο και τον εκβιασμό του Γιάννη Πλούταρχου.

0 Σχόλια

Γράψτε σχόλιο: