Topless υφυπουργός, αριστοκρατικό παρκέ και sexy γόβες

Ποια νέα ξανθιά υφυπουργός έβαλε να ξηλώσουν το πάτωμα του υπουργείου και να βάλουν αριστοκρατικό παρκέ αξίας 7.000€ για να περπατάνε οι ψηλοτάκουνες γόβες της;

Περίπου δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Νταλάρα αποφάσισε να βάλει για λίγο στην άκρη τις «μικρότητες» του μνημονίου και να ασχοληθεί με το πάτωμα του γραφείου της. Την ώρα που η τρόικα προκαλεί σοκ στο δημόσιο τομέα, η υφυπουργός Άννα Νταλάρα φρόντισε να αλλάξει το μάρμαρο με παρκέ για να πατάει πιο γερά στις γόβες της.

Επέλεξε λοιπόν να τοποθετηθεί laminate παρκέ, ένα υλικό που έχει χαρακτηριστεί «αριστοκρατικό», καθώς αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου – το συναντάμε σε χώρους υψηλής αισθητικής, όπως καταστήματα πώλησης επώνυμων ρούχων και υποδημάτων και σε επιλεγμένα εστιατόρια. Το laminate παρκέ της Άννας Νταλάρα στρώθηκε μόνο από την δεξιά μεριά που είναι το γραφείο της υφυπουργού, ενώ οι υπάλληλοι του ορόφου έμειναν με το μάρμαρο.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Πρώτο Θέμα και Αποκαλύψεις, το νέο παρκέ της Άννας Νταλάρα θεωρείται κατάλληλο για ψηλοτάκουνες γόβες διότι είναι ηχομονωτικό, ενώ η ελαφρά ανάγλυφη επιφάνειά του κάνει το περπάτημα πιο διακριτικό, αλλά και άνετο.

Το συνολικό κόστος του νέου παρκέ έφτασε τα 7.000 ευρώ. Όσα, δηλαδή, περίπου παίρνει σε έξι μήνες ένας συμβασιούχος του υπουργείου Εργασίας, στο οποίο η κυρία Άννα Νταλάρα είναι υφυπουργός. Και ίσως και λιγότερα, μετά τη συνάντηση της τρόικας με την υπουργό κυρία Κατσέλη, έξι ορόφους πιο πάνω.

Η Άννα Νταλάρα, που φωτογραφήθηκε topless το καλοκαίρι, δηλώνει αθώα για την αντικατάσταση πατωμάτων στον 2ο όροφο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. «Η προμήθεια του τεχνικού εξοπλισμού και οι απαραίτητες εργασίες έγιναν με απόφαση και ευθύνη της Υπηρεσίας, με απόλυτη διαφάνεια, σύμφωνα με τις πάγιες διαδικασίες, τις συνήθεις προδιαγραφές για τη διαμόρφωση αντιστοίχων χώρων, δίνοντας έμφαση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, χωρίς καμία ανάμειξη της Υφυπουργού», αναφέρει η ανακοίνωση της. Δηλαδή το χαμηλότερο δυνατό κόστος ήταν το παρκέ laminate των 7.000 ευρώ;

Η Άννα Νταλάρα πάντως, αναφέρει πως οι εργασίες προέκυψαν μετά την προγραμματισμένη ανακατανομή χώρων στο υπουργείο, το οποίο μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό απέκτησε νέες αρμοδιότητες και γραφεία δεν είχε.

Διαβάστε το παρελθόν της Άννας Νταλάρα, σύζυγο φοροφυγά και ποιο υπουργείο πλήρωσε 20 εκ. ευρώ σε ροζ τηλέφωνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.