Big Brother: το καυτό φιλί Στέλλας-Αλέξη [video] [upd]

Σε παθιασμένο φιλί στο στόμα εξελίχθηκε ο τρικούβερτος καυγάς Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother, μια σκηνή που ο Alpha επέλεξε να μην προβάλει. Πώς οδηγηθήκαμε στο καυτό φιλί Στέλλας-Αλέξη;

Το καυτό σκηνικό στο Big Brother ξεκίνησε με έναν τρικούβερτο καυγά Στέλλας-Αλέξη. «Με κοροιδεύεις εδώ και 5 βδομάδες», είπε η Στέλλα στον Αλέξη. «Τι λες τώρα, μίλα καθαρά», απάντησε ο δημοφιλής παίκτης του Big Brother. «Αποφάσισε, τη Χριστίνα ή εμένα; Eγώ της είπα της Χριστίνας, αμά τον θες στον παραχωρώ» πέταξε η όμορφη Κρητικοπούλα που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, αλλά δεν μασάει τα λόγια της.

Και καθώς ο Αλέξης της τα μάσαγε, η Στέλλα τα «παίρνει στο κρανίο» και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματα της για να αποχωρήσει. Ο Big Brother καλεί Στέλλα και Αλέξη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να τους ηρεμήσει.

Στη συνέχεια, το νέο ζευγάρι του Big Brother βγαίνει στην αρένα, όπου ακολουθεί μια εξομολόγηση της Στέλλας κάνοντας σχέδια στην άμμο. Στέλλα και Αλέξης βρίσκονται στα 10 εκατοστά πρόσωπο με πρόσωπο. Ματιές καυτές, παθιασμένες σαν ελληνική ταινία. Δευτερόλεπτα τρομερής έντασης παιρνούν καθώς ο ένας μιλά στον άλλο σε τεταμένο κλίμα. «Ζήτα το» της λέει ο Αλέξης, προτρέποντας της να τον φιλήσει. «Δεν μπορώ, είμαι γυναίκα» απαντά η Στέλλα. Και τότε την αρπάζει ο Αλέξης και ένα φιλί γεμάτο πάθος γεμίζει την οθόνη του Big Brother.

Στη συνέχεια, Στέλλα-Αλέξης είναι συνεχως αγκαλιές και χάδια στο σπίτι του Big Brother, ενώ στην κουζίνα το αντίπαλο δέος, η Χριστίνα, πλένει το ίδιο πιάτο για 20 λεπτά απο τα νεύρα της.

O Alpha δεν μετέδωσε τα παραπάνω πλάνα και το καυτό φιλί είδαν μόνο οι συνδρομητές της NOVA. Εμείς φυσικά βρήκαμε τα καυτά φιλιά Αλέξη-Στέλλας από το NOVA, δείτε τα πριν τα κατεβάσουν:

Οι σκηνές του φιλιού Στέλλας-Αλέξη θα προβληθούν στο live της Κυριακής, ενώ η τηλεθέαση του Big Brother παίρνει σιγά-σιγά φωτιά. Δείτε φωτογραφίες από τον δακρύβρεχτο αποχωρισμό Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother και τι ακολούθησε.

Διαβάστε τις «κατινιές» της Ρούλας στο Big Brother και δείτε τις σκηνές sex Νάρας-Μιχάλη στο Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.