Big Brother: Στέλλα-Αλέξης, γλωσσόφιλα, αποχώρηση [φωτο]

Καυτά φιλιά, βαρύ κλίμα, ζήλεια και πολλά δάκρυα στο Big Brother. Δείτε φωτογραφίες από τον έρωτα Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother, τη ζήλεια της Χριστίνας και την έκπληξη στα μάτια των υπολοίπων.

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας Στέλλα-Αλέξης του Big Brother εκδήλωσαν τον έρωτα τους με καυτά φιλιά στην αρένα και στον καναπέ. Οι υπόλοιποι παίκτες του Big Brother κοιτούσαν έκπληκτοι το καινούργιο ζευγαράκι.

Η Χριστίνα, που παραδέχτηκε οτι θέλει τον Αλέξη, ζήλεψε τρομερά και έπεσε σε κατάθλιψη. Το κοινό όμως ήταν σκληρό με τον Αλέξη που έπαιξε με τις δυο κοπέλες και τον έβγαλε από το Big Brother, κρατώντας μέσα το επαρχιόπαιδο από το Βόλο, Γιώργο.

Η αποχώρηση του Αλέξη και ο αποχωρισμός Στέλλας-Αλέξης ήταν γεμάτος αγκαλιές και δάκρυα.

Στέλλα και Χριστίνα ξέσπασαν σε κλάμματα για την αποχώρηση του αγαπημένου τους και το δάκρυ έπεσε κορόμηλο.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η Χρίστινα ψήφισε τη Στέλλα, καθώς θεώρησε οτι έπαιξε παιχνίδι πίσω από την πλάτη της, ενώ η Στέλλα, θέλοντας να φανεί κυρία, δεν ψήφισε τη Χριστίνα. Υποψήφιες προς αποχώρηση από το Big Brother ψηφίστηκαν η Νάρα και η Εβελίνα.

Στο τέλος, η Στέλλα αισθάνθηκε τύψεις που ψήφισε τη Νάρα αντί της Χριστίνας και ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας. Τότε η πόρτα άνοιξε και μπήκε πάλι ο Αλέξης για να την χαιρετήσει προσωπικά. Αγκαλιές, κλάματα, βαρύ κλίμα.

Αυτή την ώρα στο σπίτι του Big Brother, όπως δείχνει η NOVA, το κλίμα είναι βαρύ με τη Νάρα να κλαίει στην αγκαλιά της Στέλλας, την Εβελίνα απομονωμένη και τον Ηλία.. στον κόσμο του.

Δείτε το καυτό φιλί στο στόμα Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother, τις «κατινιές» της Ρούλας Κορομηλά στο Big Brother και τον sexy γυμνόστηθο χορό Νάρας-Ελίνας του Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.