Αποτελέσματα Εκλογές 2010 Δήμοι Μακεδονίας-Θράκης [live]

Ποια τα αποτελέσματα της δεύτερης Κυριακής στις Δημοτικές εκλογές 2010 για τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης; Δείτε τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Εάν ο Δήμος σας δεν αναφέρεται εδώ, γράψτε το στα σχόλια και θα προσθέσουμε τα αποτελέσματα του.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Πέλλα
Στο δήμο της Έδεσσας επήλθε αλλαγή στη διοίκηση και εκλέχθηκε δήμαρχος ο Δημήτρης Γιάννου, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ. Απέρχεται ο Ιωάννης Σόντρας, που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Στο δήμο Αλμωπίας εκλέγεται ο Δημήτρης Πασόης (ΠΑΣΟΚ), στην Πέλλα ο Γρηγόριος Στάμκος (ΝΔ), που υπερίσχυσε του σημερινού δημάρχου Γιαννιτσών Νικόλαου Παπανικολάου (ΠΑΣΟΚ), και στο δήμο Σκύδρας εκλέγεται ο ανεξάρτητος Γεώργιος Χοΐδης.
Ημαθία

Στο δήμο Βέροιας διατήρησε τη θέση της στη δημαρχία η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου (ΠΑΣΟΚ), ενώ στην Αλεξάνδρεια έγινε αλλαγή στη διοίκηση και δήμαρχος εκλέχθηκε ο σημερινός δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης (ΝΔ) -απέρχεται ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Χαράλαμπος Γκιόνογλου- ενώ στη Νάουσα νέος δήμαρχος είναι ο Αναστάσιος Καραμπατζός (ΠΑΣΟΚ).

Χαλκιδική
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πάχτας, που κατέβηκε ανεξάρτητος, είναι ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη νικώντας τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Βλαχόπουλο. Το «κάστρο» της ΝΔ στον Πολύγυρο διατηρήθηκε, καθώς εκλέχθηκε δήμαρχος ο Αστέριος Ζωγράφος (ΝΔ), στο δήμο Κασσάνδρας δήμαρχος αναδείχθηκε ο ανεξάρτητος Βασίλης Παπαγιάννης, στο δήμο Νέας Προποντίδας ο Δαμιανός Ιορδανίδης (ΝΔ) και στο δήμο Σιθωνίας ο Ιωάννης Τζίτζιος (ΝΔ).

Σέρρες
Στο δήμο Σερρών εξελέγη δήμαρχος ο ανεξάρτητος Πέτρος Αγγελίδης, που είχε αντίπαλο τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Θεοδόση Μηλίδη, στο δήμο Αμφίπολης ο Γιώργος Βογιατζής (ανεξ.), στο δήμο Εμμανουήλ Παππά ο Ευάγγελος Καλαθάς (ανεξ.), στο δήμο Σιντικής ο Απόστολος Καρύδας (ανεξ.) και στο δήμο Βισαλτίας ο Δημήτρης Καλαϊτζής (ανεξ.).

Κιλκίς
Αλλαγή σκυτάλης στο δήμο Κιλκίς, όπου δήμαρχος εξελέγη ο Ευάγγελος Μπαλάσκας (ανεξάρτητος προερχόμενος από τη ΝΔ). Απέρχεται ο Δημήτρης Τερζίδης (ΠΑΣΟΚ). Στο δήμο Παιονίας εκλέγεται ο ανεξάρτητος Αθανάσιος Λαπόρδας.

Πιερία
Ο ανεξάρτητος Γεώργιος Παπαθανασίου εκλέχτηκε δήμαρχος Δίου-Ολύμπου.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Κοζάνη
Ο δήμος Κοζάνης διατηρήθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στον υποστηριζόμενο από το κόμμα Λάζαρο Μαλούτα, στην Εορδαία εξελέγη δήμαρχος η Παρασκευή Βριυζίδου (ανεξ.), στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και στο δήμο Βοΐου ο ανεξάρτητος Χρήστος Ζευκλής.

Φλώρινα
Νέος δήμαρχος Φλώρινας, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι ο Ιωάννης Βοσκόπουλος, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, ενώ στο Αμύνταιο βγήκε ο Ιωακείμ Ιωσηφίδης (ανεξ. προερχόμενος από τη ΝΔ).

Καστοριά
Ο δήμος Καστοριάς κατακτήθηκε από τον ανεξάρτητο Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και υπερίσχυσε του Κώστα Λιάντση, που είχε το χρίσμα της ΝΔ.

Δεσκάτη Γρεβενών
Απέκτησε δήμαρχο τον ανεξάρτητο Νικόλαο Μίγκο.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ
Καβάλα
Ο κεντρικός δήμος Καβάλας διατηρήθηκε τελικά στα χέρια του Κωστή Σιμιτσή, υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στο δήμο Παγγαίου εξελέγη δήμαρχος ο επίσης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Βασίλης Ξουλόγης. Ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ είναι ο νέος δήμαρχος Θάσου.

Ξάνθη
Ο Μιχάλης Στυλιανίδης (ΝΔ) διατήρησε τη δημαρχία της Ξάνθης με διαφορά μόλις 87 ψήφων από τον Χρήστο Πούλιο (ΠΑΣΟΚ), που κατέκτησε την πρωτιά στον πρώτο γύρο. Στο δήμο Μύκης εξελέγη ο ανεξάρτητος Μουσταφά Τζουκάλ.

Δράμα
Ανατροπή στο δήμο Δράμας με την εκλογή του Κυριάκου Χαρακίδη, υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ, και την αποχώρηση του Θωμά Μαργαρίτη, που θεωρούταν φαβορί. Ο ανεξάρτητος Αναστάσιος Χατζηλαζάρου εξελέγη δήμαρχος στο Δοξάτο, ο επίσης ανεξάρτητος Νικόλαος Καγιάογλου στο δήμο Παρανεστίου και ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Βασίλης Φατράλης στο δήμο Προσοτσάνης.

Ροδόπη
Στα χέρια υποψηφίου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ πέρασε ο δήμος Κομοτηνής, καθώς εξελέγη ο Γιώργος Πετρίδης. Στο δήμο Ιάσμου εξελέγη ο ανεξάρτητος Ισμέτ Καδή, στο δήμο Μαρώνειας-Σαπών ο επίσης ανεξάρτητος Ηλίας Ιωαννάκης και στο δήμο Αριαννών ο Ιμπραήμ Σερήφ (ανεξ.).

Έβρος
Το κυβερνών κόμμα έχασε την πρωτεύουσα Αλεξανδρούπολη, όπου εξελέγη δήμαρχος ο Ευάγγελος Λαμπάκης, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ. Ο ανεξάρτητος Παρασκευάς Πατσουρίδης εξελέγη δήμαρχος Διδυμοτείχου, ο Δημήτρης Μούζας (ανεξ.) Ορεστιάδας και ο Γιώργος Χανός (ανεξ.) δήμαρχος Σαμοθράκης.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Ενσωμάτωση: 22%
ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 51,2%
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 48,8%

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
Ενσωμάτωση: 6%
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Ανεξ.) 48,7%
ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΔ) 51,3%

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Ενσωμάτωση: 4%
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 58,7
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 41,3

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ενσωμάτωση: 48,9%
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 50,3%
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 49,7%

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Ενσωμάτωση: 58,8%
ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΠΑΣΟΚ) 65,5%
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Ανεξ) 37,5%

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ
Ενσωμάτωση: 10%
ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27,7%
ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 72,3%

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Ενσωμάτωση: 25%
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 48%
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 52%

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Ενσωμάτωση: 37%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 59,6%
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 40,4%

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Ενσωμάτωση: 19%
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΝΔ) 50,3%
ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (Ανεξ) 49,6%

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ενσωμάτωση: 2%
ΜΠΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 38%
ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 62%

Δήμος Σκύδρας (Πέλλα)
Ενσωμάτωση: 28%
Τζαμτζής Ιορδάνης (ΠΑΣΟΚ) 48,5
Χοΐδης Γεώργιος (Ανεξ) 51,5

Δήμος Νάουσας
Ενσωμάτωση: 29%
Καραμπατζός Αναστάσιος 56,4
Ιωσηφίδου-Αποστόλου 43,4

Δήμος Νέας Προποντίδας
Ενσωμάτωση: 23,3%
Ιορδανίδης Δαμιανός 49,7%
Σγουρής Κωνσταντίνος 50,3 %

Δήμος Αλεξανδρούπολης
Ενσωμάτωση: 56%
Λαμπράκης Ευάγγελος (ΝΔ) 55,8%
Αλεξανδρής Γεώργιος (Ανεξ) 44,2 %

Δήμος Καβάλας
Ενσωμάτωση: 47%
Σιμιτσής Κωνσταντίνος 55,4
Καλλιοντζής Θεόδωρος 44,6

Διαβάστε τα τελευταία αποτελέσματα β’ γυρου στους Δήμους Αθήνας, τα live αποτελέσματα των εκλογών 2010 στις περιφέρειες και τα αποτελέσματα στις εκλογές 2010 στους μεγάλους δήμους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.