Ευγενία Μανωλίδου, περιττά κιλά και κρυφή εγκυμοσύνη

Έγκυος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά προσπαθεί να το κρύψει κάνοντας λόγο για περιττά κιλά λόγω Master Chef και άλλες δικαιολογίες.

Πολύς λόγος γίνεται για την αλλαγή που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η εικόνα της Ευγενίας Μανωλίδου, καθώς τα κιλά που έχει πάρει κάνουν πολλούς να μιλούν για εγκυμοσύνη.

Η αλήθεια είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι πολλές ώρες στην κουζίνα με τόσους σεφ και λιχουδιές, όπως η Μανωλίδου στο Master Chef, όλο και κάτι παραπάνω δοκιμάζει.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Ευγενία Μανωλίδου που έκοβε τον αέρα με τις φιγούρες και τις πιρουέτες στο Dancing with the stars δεν είναι ίδια με την Ευγενία του Master Chef. Και ο λόγος είναι τα κιλά που έχει τσιμπήσει και τα πιασιματάκια που είναι πλέον ευδιάκριτα και κάνουν το φόρεμα να φαίνεται στενό.

Τα γυρίσματα όμως στο Master Chef τέλειωσαν και τώρα είναι πιο εύκολο η παρουσιάστρια να μπει σε δίαιτα, εκτός και αν η Ευγενία Μανωλίδου είναι έγκυος, οπότε σε λίγους μήνες αντί να δοκιμάζει λιχουδιές θα αλλάζει πάνες.

Η Ευγενία Μανωλίδου αντιμετωπίζει με άνεση τα σχόλια για τα κιλά, αλλά και τις ερωτήσεις για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, λέγοντας ότι ναι, πήρε τρία με τέσσερα κιλά. Οι πληροφορίες επιμένουν πάντως οτι απλά βλέπουμε το έργο της εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά με άλλα πρόσωπα και ο χρόνος θα το δείξει σύντομα.

Δείτε την Ευγενία Μανωλίδου γυμνή με μαγιό, την παραδοχή της Φαίης Σκορδά οτι είναι έγκυος, διαβάστε ποιοι θα είναι οι νικητές στον τελικό του Master Chef και ποιος «την έχει παίξει με τη Μανωλίδου»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.