Φαίη Σκορδά: “Είμαι έγκυος” Επιτέλους!

Φαίη Σκορδά: “Είμαι έγκυος” Επιτέλους! [video]

Tο “πε, επιτέλους το “πε! Αφού μας.. γκάστρωσε δυο μήνες τώρα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με έναν μάλλον παράδοξο τρόπο. Δείτε το βίντεο.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν καλεσμένος ο Κώστας Αποστολάκης. Ο Λιάγκας ρώτησε τον Αποστολάκη κάτι προσωπικό και ο ηθοποιός εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να φέρει την Φαίη Σκορδά σε πολύ δύσκολη θέση. Τι έγινε πραγματικά;

Καθώς το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά έπαιρνε συνέντευξη από τον Κώστα Αποστολάκη, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει στον ηθοποιό μια πιο προσωπική ερώτηση. «Μεταξύ εσού και της Στογιάννη τι παίζει;» ρώτησε ο Λιάγκας και ο Αποστολάκης ενοχλήθηκε. «Να σου πω Φαίη, είσαι έγκυος;» ρώτησε ο ηθοποιός την παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά στην αρχή έμεινε κάγκελο. «Τι;», ρώτησε σαν να μην πίστευε αυτό που άκουγε. Μετά κοίταξε την κοιλιά της και με ένα αμήχανο χαμόγελο απάντησε στον Αποστολάκη: «Ε, εσύ πώς με βλέπεις;»

Δείτε το βίντεο με την -και επίσημα πλέον- έγκυο Φαίη Σκορδά:

Πάντως ρε παιδιά, έλεος με αυτό το σήριαλ, ο κόσμος το “χει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι!

Δείτε το δάχτυλάκι του Λιάγκα στην Σκορδά, την sexy εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο Just the two of us και φωτογραφίες από το γάμο Λιάγκα-Σκορδά.

2 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ…

Γράψτε σχόλιο: