Ποιος παίκτης του Master Chef νικητής σε δημοφιλία

Λίγοι παίκτες έχουν απομείνει στο Master Chef και σύντομα θα ανακοινωθεί ο νικητής. Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης του Master Chef σύμφωνα με επίσημη ψηφοφορία του κοινού;

Το Master Chef αναδείχθηκε σε αγαπημένο τηλεοπτικό προϊόν λόγω υψηλής τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, με τους τηλεθεατές να έχουν εκδηλώσει τις αδυναμίες τους. Ποιος έρχεται πρώτος σε δημοφιλία;

Σύμφωνα με την ψηφοφορία που κάνει το Μega μέσα από την ιστοσελίδα του, ο ευνοούμενος των θεατών του Master Chef είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Ο νεαρός Κρητικός, που επεμβαίνει κάθε φορά στην ομάδα στην οποία ανήκει λέγοντας φωναχτά τις ιδέες του, συγκεντρώνει το 35% της προτίμησης του κοινού στο διαδίκτυο, ενώ αμέσως μετά, με 21%, έρχεται η Αρετή Μουλακάκη, που πάσχει μάλιστα από σοβαρή ασθένεια. Στην τριάδα των αγαπημένων τερματίζει ο Γιάννης Αποστολάκης που συγκεντρώνει 14%, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ριάλιτι μαγειρικής συγκεντρώνουν από 8% και κάτω.

Μέσα από την ιστοσελίδα του Mega οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν και την αγαπημένη τους συνταγή του Master Chef απ’ όλες όσες έχουν δοκιμάσει οι παίκτες μέσα από την εκπομπή. Η πιο δημοφιλής, η οποία μάλιστα προβλήθηκε μέσω δοκιμασίας αποχώρησης, είναι ραβιόλια σπανάκι με γέμιση λευκών τυριών και τσιπς φέτα με σαλάτα μάραθο. Δεύτερη στην προτίμηση του κοινού είναι η συνταγή γλυκού προφιτερόλ, κρέμα με λικέρ φουντούκι, λαναρισμένα φουντούκια με κακάο, ενώ το top 3 κλείνει με το σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια του κριτή Γιάννη Λουκάκου, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας master class.

Τα γυρίσματα του Master chef ολοκληρώθηκαν και απομένει ο τελικός, που θα γυριστεί και προβληθεί στο τέλος Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ποιοι θα είναι οι νικητές του Master Chef, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αρετής του Mastrer Chef και δείτε την πιο συγκινητική αποχώρηση του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.