Ποιοι δύο παίκτες νικητές στον τελικό του Master Chef

Τα γυρίσματα του Master Chef έχουν ολοκληρωθεί και απομένει μόνο ο τελικός για τον πρώτο Έλληνα Master Chef. Ποιοι παίκτες είναι στον τελικό του Master Chef;

Σύμωνα με πληροφορίες, οι δύο τελικοί υποψήφιοι Master Chef βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σπίτια τους και περιμένουν να τους καλέσει η παραγωγή για να ξεκινήσουν τα τελευταία γυρίσματα.

Το Mega όμως μελετά σοβαρά να μεταδώσει την τελική μονομαχία των δύο παικτών live. Ένας τελικός Master Chef σε πραγματικό χρόνο είναι σίγουρο πως θα χτυπήσει κόκκινο στα μηχανάκια της AGB, αλλά και στα νεύρα παικτών, κριτών και τηλεθεατών. Ποιοι θα είναι όμως στον τελικό του Master Chef;

Οι φήμες κάνουν λόγο για δύο εναπομείναντες παίκτες, άντρες και οι δύο. Τα ονόματα που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά «στέκια» είναι όμως τρία, χωρίς να είναι σαφές ποιος αποχωρεί πριν τον τελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις επικρατέστεροι Έλληνες Master Chef είναι ο Μιχάλης Καλαβρυνός, o Γιάννης Αποστολάκης και ο Άκης Πετρετζίκης. Και οι τρεις έχουν ήδη ξεχωρίσει στο Master Chef με τις ξεχωριστές δημιουργίες τους και την προσωπικότητα τους.

Ο Μιχάλης Καλαβρυνός, 27 ετών, νιόπαντρος, ζει με τη σύζυγό του στην Πτολεμαΐδα. Αγαπούσε από μικρός τη μαγειρική και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η μαγειρική είναι το μέσο που τον βοήθησε να γνωρίσει πολλούς τόπους και καινούριες γεύσεις. Όνειρό του είναι να μαγειρεύει δίπλα σε «μεγάλους» chef και κάποια στιγμή να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης, 23 ετών γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία προσπάθησε να συνδυάσει το 2 μεγάλα του πάθη: τη θάλασσα και τη μαγειρική. Από τα 17 του δουλεύει σε ιστιοπλοϊκά σκάφη ως skipper και μάγειρας. Εγκατέλειψε τις σπουδές στο τμήμα Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος για να ασχοληθεί πιο συστηματικά με την μαγειρική. Όνειρό του είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει άγνωστες τοπικές κουζίνες.

Ο Άκης Πετρετζίκης, 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του ήθελε να γίνει επαγγελματίας μάγειρας. Πρώτα όμως, έκανε το χατίρι της μητέρας του και σπούδασε Λογιστική. Αφού ολοκλήρωσε της σπουδές του, ανά 6 μήνες μετακόμιζε από πόλη σε πόλη της Ελλάδας για να μάθει τοπικές συνταγές και να γευτεί παραδοσιακές κουζίνες. Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Όνειρό του είναι μια «επαναστατική», πρωτότυπη, πέρα από τα συνηθισμένα εκπομπή μαγειρικής που θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύουν οι Έλληνες.

Εν τω μεταξύ, με αγωνία περιμένουμε τον καυγά του κριτή Γιάννη Λουκάκου με την Ευγενία Μανωλίδου στα επόμενα επεισόδια του Master Chef. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολύ έντονος καυγάς Μανωλίδου-Λουκάκου ξεσπά στα επόμενα επεισόδια του Master Chef. Ο κριτής καλείται να μαγειρέψει μια συνταγή με την παρουσιάστρια στο Μaster Class, η Ευγενία προσφέρεται να βοηθήσει στην προετοιμασία, ο κριτής αρνείται και τότε.. μπουρλότο! Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Διαβάστε γιατί το Mega μετάνιωσε για Το Νησί, γιατί σάρωσε η νέα σειρά-καρτούν Ουκ αν λαβοις παρά του μη έχοντος και δείτε την Ευγενία Μανωλίδου γυμνή με μαγιό.