Το Νησί: έκλαψε η Ελλάδα με το θάνατο της Ελένης [video]

Δάκρυσαν οι Έλληνες τηλεθεατές στο πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Το Νησί. Ο θάνατος της Ελένης και οι αντιδράσεις των κατοίκων του νησιού πρόσφεραν ένα μικρό τηλεοπτικό αριστούργημα. Δείτε βίντεο.

Το 7ο επεισόδιο της σειράς του Mega Το Νησί ήταν, κατά κοινή ομολογία, το καλύτερο. Όσοι έλεγαν οτι Το Νησί έχει αργή πλοκή και είναι άνευρο πήραν την απάντηση τους.

Το επεισόδιο ήταν γρήγορο με έντονη πλοκή και κλιμάκωση. Η βαρβαρότητα των Γερμανών, η φυγάδευση των Άγγλων στρατιωτών, η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα καθώς κολυμπούσε προς το Νησί δημιούργησαν ένα τεταμένο κλίμα.

Αποκορύφωση ο δραματικός θάνατος της Κατερίνας Λέχου σε μια σκηνή από τις καλύτερες που έχουν γυριστεί για την ελληνική τηλεόραση.

Το βίντεο με τον συγκλονιστικό θάνατο της Ελένης στο Νησί, τη σκηνή που έκλαψε όλη η Ελλάδα:

Όσο για την τηλεθέαση του 7ου επεισοδίου του Νησιού, τι να πούμε; Εδώ Το Νησί κάνει 60% σε μια κανονική μέρα. Να μην κάνει 80% στο καλύτερο του επεισόδιο;

Αναμένουμε τώρα τις δραματικές εξελίξεις με τη δολοφονία της κόρης της Ελένης στα επόμενα επεισόδια του Νησιού.

Διαβάστε τη δολοφονία της κόρης της Ελένης στο Νησί, καρέ-καρέ το τέλος-σοκ της Ελένης στο Νησί και γιατί το Mega μετάνιωσε για Το Νησί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.