Το Νησί επεισόδια-σοκ: θάνατος Ελένης, δολοφονία κόρης της

Τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς Το Νησί και πώς θα έρθει το δραματικό τέλος της Ελένης στο επόμενο επεισόδιο; Ποιες οι εξελίξεις με τη δολοφονία-σοκ της κόρης της στα επόμενα επεισόδια;

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Το Νησί παρακολουθήσαμε την ανάληψη της διδασκαλίας του νησιού από την Ελένη μιας και ο νέος πρόεδρος κατάλαβε πως η παλιά δασκάλα συμπεριφερόταν βίαια στα παιδιά. Φυσικά, εκείνη δεν το άφησε να περάσει έτσι και για ακόμη μια φορά απείλησε την Ελένη. Τα παιδιά βέβαια ενθουσιάστηκαν με την συγκεκριμένη είδηση αφού δεν άντεχαν άλλο την άσχημη συμπεριφορά της.

Επίσης, ο χαρισματικός Δημήτρης στο Νησί με τη μικρή του φίλη προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Νίκο να περάσει απαρατήρητος από τον φρουρό καθώς πηγαινοερχόταν για να δει την οικογένειά του στην Πλάκα. Ένας νέος γιατρός επισκέπτεται τη Σπιναλόγκα με σκοπό να βοηθήσει τους λεπρούς και επιπλέον έχει αναλάβει να βρει το φάρμακο που θα τους λυτρώσει. Η κατάσταση υγείας της Ελένης χειροτερεύει κι έτσι βάζει την Ευγενία να της υποσχεθεί πως αν πάθει κάτι, εκείνη θα προσέχει τον μικρό Δημήτρη. Τέλος όλοι παρακολουθούν με αγωνία της εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου και φοβούνται για πιθανή εισβολή των Γερμανών.

Στο επόμενο επεισόδιο του Νησιού θα δούμε το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο μέχρις στιγμής που θα αλλάξει τα πάντα και θα προκαλέσει φοβερές συγκινήσεις στους τηλεθεατές. Η συνέχεια στο Νησί θα είναι πιο δραματική και συγκινητική από ό,τι έχουμε δει ως τώρα. Μετά το βομβαρδισμό του Ηρακλείου από τους Γερμανούς, η υγεία της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) επιδεινώνεται και αφήνει την τελευταία της πνοή στη Σπιναλόγκα σε μια σκηνή χωρίς προηγούμενο. Διαβάστε καρε-καρέ το επεισόδιο του Νησιού με το δραματικό τέλος της Ελένης.

Το δεύτερο σοκ όμως θα έρθει από την εξέλιξη στο Νησί για τις κόρες της Ελένης. Οι μικρές πρωταγωνίστριες Ιφιγένεια Τζόλα και Αναστασία Τσιλιμπίου –Άννα και Μαρία αντίστοιχα- στο επόμενο επεισόδιο θα παραδώσουν τη σκυτάλη με ένα σκηνοθετικό τρικ στις Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά, οι οποίες θα υποδυθούν τις ηρωίδες σε μεγαλύτερη ηλικία. Και τότε έρχεται το σοκ.

Η μεγαλύτερη κόρη, Μαρία (Γιούλικα Σκαφιδά), πάνω που θα αισθανθεί τα πρώτα ερωτικά καρδιοχτύπια, θα αρρωστήσει, και θα μεταφερθεί όπως η μητέρα της, Ελένη, στη Σπιναλόγκα. Εκεί θα γνωρίσει το γιατρό Νίκο Κυρίτση (Αλέξανδρο Λογοθέτη) με τον οποίο πολύ καιρό αργότερα, αφού θα έχει γιατρευτεί, θα φύγουν από το νησί και θα παντρευτούν.
Οι μεγαλύτερες πάντως εκπλήξεις έρχονται από τη μικρότερη σε ηλικία αδερφή, την Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου), η οποία αναστατώνει την Ελούντα και την Πλάκα με τα ερωτικά καμώματά της και πληρώνει βέβαια το τίμημα με την ίδια της τη ζωή, αφού δολοφονείται από το σύζυγό της Αντρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου).

Σημειώνουμε πάντως οτι στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, Το Νησί, η Άννα είναι η μεγάλη αδερφή και η Μαρία η μικρότερη, αλλά στη σειρά το αντέστρεψαν. Παραμένει άγνωστο αν οι συγγραφείς θα αλλάξουν και την τύχη των κοριτσιών της Ελένης, εκτός από το όνομα τους. Η συνέχεια με αγωνία στις οθόνες μας.

Διαβάστε καρέ-καρέ το τέλος-σοκ της Ελένης στο Νησί και γιατί το Mega μετάνιωσε για Το Νησί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.