Βόμβα στο X-Factor: κονσέρβα-οντισιόν αντί Live [video]

Κονσέρβα-οντισιόν μετέδωσε το X-Factor για 25 λεπτά, καθώς το live show διακόπηκε από τηλεφώνημα για βόμβα. Τι έγινε στο X-Factor 3; Δείτε βίντεο.

Το live πρόγραμμα του X-Factor διακόπηκε κανονικά για διαφημίσεις, όμως όταν επέστρεψε ο Σάκης Ρουβάς έδωσε γρήγορα πάσα για βίντεο-κονσέρβα με οντισιόν, ενώ το πλάνο παρέμεινε κλειστό στο πρόσωπο του. Ποιος ο λόγος;

Τηλεφώνημα για βόμβα στο X-Factor αναστάτωσε το πλατό, ιδιαίτερα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα των ημερών. Το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε στις 21:12 στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και προειδοποιούσε ότι θα εκραγεί στις 22:05 στα studio Kapa όπου γίνεται και το live X-Factor 3. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διακόψουν το live πρόγραμμα και να ελέγξουν το χώρο για την ασφάλεια του.

Δείτε βίντεο με την πάσα του Ρουβά λίγο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο X-Factor 3:

Το live του X-Factor 3 επανήλθε μετά από 25 περίπου λεπτά, καθώς το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απειλή βόμβας στο X-Factor, καθώς αυτό συνέβαινε τακτικά πέρσι. Οι υπεύθυνοι πηραν τότε έκτακτα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να μην διακόπτεπται το Live κάθε Παρασκευή. Φαίνεται όμως οτι τα μέτρα αυτά εξασθένισαν φέτος και έτσι ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε και πάλι να διακόψει το πρόγραμμα του μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο X-Factor.

Δείτε ποιοι παίκτες του X-Factor 3 ξεχώρισαν στο Live.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.