Big Brother: επιστροφή Αλέξη, φιλί με Στέλλα [video]

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο Αλέξης μπήκε πάλι στο Big Brother, η Στέλλα καταχάρηκε, ενώ κάποιοι άλλοι τα έβαψαν μάυρα. Βίντεο είσοδος-επιστροφή Αλέξη στο Big Brother.

Έκπληξη έκανε ο Αλέξης στο Big Brother μπαίνοντας και πάλι στο σπίτι. Ο νέος-παλιός παίκτης επέστρεψε στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Εβελίνας, αλλά στην πραγματικότητα άλλοι είναι οι λόγοι επιστροφής του Αλέξη στο Big Brother.

Ο Αλέξης αγκάλιασε τη Στέλλα και έδειξε οτι την ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. «Ρε χαζή, θα ‘μενες ποτέ μόνη σου;» είπε ο Αλέξης στην Στέλλα. «Δε θα μ’ αφήσεις το κεφάλι μου ήσυχο;» απάντησε η ερωτευμένη Κρητικιά.

Τυπικός ήταν ο χαιρετισμός του Αλέξη με τον Γιώργο που τον έχει αποκαλέσει «διπρόσωπο» πολλές φορές στο παρελθόν. Μια ζεστή αγκαλιά αντάλλαξε ο Αλέξης με τη Χριστίνα που, όπως έδειξε η ψηφοφορία, είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του:

Στο παρελθόν Αλέξης-Στέλλα έχουν ανταλλάξει καυτά φιλιά στο Big Brother και τώρα οι έρωτες αναμένονται να ενταθούν. Ο έρωτας, βλέπετε, πουλάει, και ο Αλέξης το ξέρει.

Η επιστροφή-είσοδος του Αλέξη στο Big Brother φέρνει πολλές αλλαγές. Η Στέλλα βρίσκει και πάλι τον αγαπημένο της και οι 2,5 μήνες… αγαμίας δεν της αφήνουν και πολλά περιθώρια. Ο Αντώνης ξαναβρίσκει έναν καλό φίλο, ο Γιάννης τα έχει με όλους καλά και ο Ηλίας στον κόσμο του. Η Χριστίνα μπορεί ήδη να μαζεύει τις βαλίτσες της, ενώ ο Γιώργος θα φάει τα «λυσσακά» του που ο μεγάλος του αντίπαλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο ίδιος ο Αλέξης τέλος, έχει δει τι γίνεται έξω και ξέρει, θα ακολουθήσει συγκεκριμένη στρατηγική.

Διαβάστε τη νέα στρατηγική του Αλέξη στο Big Brother, γιατί πραγματικά το ΕΣΡ διέκοψε το Big Brother στη Nova, δείτε τα καυτά φιλιά Αλέξη-Στέλλας στο Big Brother και τα δάκρυα για την αποχώρηση του Αλέξη από το Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.