Ποιος καινούργιος παίκτης μπαίνει στο Big Brother

Καινούργιος παίκτης από τα παλιά μπαίνει στο Big Brother και η τηλεθέαση συνεχίζει την ανηφόρα. Ποιος νέος συγκάτοικος έκπληξη μπαίνει στο Big Brother;

Στην εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως καινούριος συγκάτοικος μπαίνει στο σπίτι του Big Brother. Οι υπόλοιποι αμέσως την διέκοψαν για να πάνε σε διαφημίσεις.

Ξέφυγε η Σίσσυ και έκαψε την έκπληξη που ετοίμαζαν στο Big Brother ή απλά δεν είχε σωστή ενημέρωση; Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια για το μυστικό της παραγωγής είναι οτι πράγματι θα μπει καινούργιος παίκτης στο Big Brother. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή είτε της Μαρίας ή του Αλέξη. Όμως τώρα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει.

Η παραγωγή του Big Brother προσέγγισε τον Αλέξη και αυτός μόνο που δεν πέταξε τη σκούφια του για το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Το είχε δηλώσει άλλωστε βγαίνοντας οτι «αν με καλούσε ο Μεγάλος να ξαναμπώ, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη». Να λοιπόν, που ο Μεγάλος του έκανε το χατίρι.

Επισήμως, η επιστροφή του Αλέξη στο Big Brother θα δικαιολογηθεί από το γεγονός οτι υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση παίκτη (Εβελίνα). Βέβαια, η Εβελίνα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και θα αποχωρούσε ούτως ή άλλως, καθώς ήταν πίσω στην ψηφοφορία με τη γλυκιά μου-Νάρα. Αυτό φυσικά το αποσιωπούν στο Big Brother γιατί άλλος είναι ο πραγματικός λόγος που μπαίνει καινούργιος παίκτης.

Η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες μέρες η τηλεθέαση του Big Brother έχει πάρει την ανηφόρα και αγγίζει το 20% στο νεανικό κοινό. Η αναθέρμανση του έρωτα Αλέξη-Στέλλας θα ανεβάσει την τηλεθέαση ακόμα περισσότερο, καθώς τα καυτά φιλιά Αλέξη-Στέλλας στα προηγούμενα επεισόδια κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο Αλέξης από την άλλη γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση, καθώς είναι εκτός σπιτιού εδώ και δυο βδομάδες και ξέρει τι παίζει. Μπαίνοντας στο σπίτι θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους και με μια καλή στατηγική όσον αφορά τη Στέλλα μπορεί να τα πάει πολύ καλά. Ο Αλέξης δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει το ρόλο που θέλει ο κόσμος γιατί είπαμε, όταν τα λεφτά είναι 180.000 ευρώ οι ηθικές αξίες έρχονται δεύτερες. Για τους παίκτες του Big Brother τουλάχιστον.

Διαβάστε γιατί το ΕΣΡ διέκοψε ξαφνικά το Big Brother στη Nova και δείτε τα καυτά φιλιά Αλέξη-Στέλλας στο Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.