Γιατί ο Βοσκόπουλος ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης

Ψυχολογικό ράκος είναι η Χαρά Βοσκόπουλου, καθώς ο πατέρας της Τόλης Βοσκόπουλος ακύρωσε την αναγνώριση και δεν την αναγνωρίζει πια ως παιδί του. Γιατί η Χαρά αρνείται το τεστ DNA;

Δεκτή έγινε η αγωγή του Τόλη Βοσκόπουλου με την υπ’ αριθμ. 7317/2010 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης της κόρης του Χαράς. Συνεπώς, το Πρωτοδικείο δέχεται ότι ο τραγουδιστής παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε πράξη αναγνώρισης του παιδιού του.

«Η Χαρά Βοσκοπούλου δεν είναι πια και επίσημα παιδί του Τόλη», δήλωσε η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου στην τηλεόραση. Το σήριαλ με το τεστ DNA για την πατρότητα της Χαράς Βοσκοπούλου κρατάει χρόνια, ενώ η αγωνία του τραγουδιστή να μάθει αν είναι ή όχι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του δεν έχει τέλος.

Η αντιπαράθεση του Τόλη Βοσκόπουλου με την Τζούλια Παπαδημητρίου και την 22χρονη κόρη τους Χαρά απασχόλησε και πάλι πρόσφατα την ελληνική Δικαιοσύνη. Η αίτηση που είχε καταθέσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, απορρίφθηκε, καθώς, σύμφωνα με την απόφαση, δεν κρίθηκε επαρκής.

Με δεδομένη την άρνηση της Χαράς Βοσκόπουλου να προσέλθει για αιμοληψία, με την απορριφθείσα αίτησή του ο τραγουδιστής ζητούσε από την ελληνική Δικαιοσύνη ή να αποφασίσει την επανάληψη της διαδικασίας τεστ DNA ή να ακυρώσει την πράξη αναγνώρισης της 22χρονης ως τέκνου του. Όπερ και έγινε.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και καιρό ζητά να γίνει το συγκεκριμένο τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η κόρη του Χαρά Βοσκοπούλου είναι δικό του παιδί. Η κόρη που απέκτησε o Τόλης Βοσκόπουλος κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου δεν έχει υποβληθεί σε τεστ DNA. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει αναταραχές στο παρελθόν που οδήγησαν στην παραίτηση του κου Αγαπηνού από δικηγόρος της πρώην συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου και της Χαράς Βοσκοπούλου.

«Θεώρησα ότι η σχέση εντολέα και δικηγόρου πρέπει να είναι καθαρά προσωπική, κάτι που δεν τηρήθηκε απόλυτα», δήλωσε ο Νίκος Αγαπηνός, προσθέτοντας ότι υπήρξε ασυννενοησία ανάμεσα σε εκείνον και την πλευρά της Χαράς Βοσκοπούλου, ως προς την ημέρα διεξαγωγής των διαδικασιών. Μάλιστα, στη σχετική επιστολή που απέστειλε η Χαρά Βοσκοπούλου στο Νίκο Αγαπηνό, η ίδια επιθυμούσε να υποβληθεί στο εν λόγω τεστ, στις ημερομηνίες από 5 εώς 20 Απριλίου, που αποτελούν τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών και το μοναδικό 15ήμερο στο οποίο μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα, εξαιτίας του ότι σπουδάζει στο εξωτερικό. Εν τω μεταξύ, όμως, ο κος Αγαπηνός είχε ήδη καταθέσει αίτημα για την διεξαγωγή του τεστ στις 17 Μαρτίου και καθώς θεώρησε εαυτόν εκτεθειμένο, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την υπόθεση.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν αρνείται με αυτήν της την επιστολή να υποβληθεί στο τεστ, αλλά επιθυμεί να το κάνει λίγες ημέρες αργότερα. «Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο πατέρας μου δεν μπορεί να περιμένει άλλες 20 ημέρες, από τη στιγμή που περιμένει εδώ και 20 χρόνια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαρά Βοσκοπούλου.

Διαβάστε το τεστ DNA που ζητά γνωστός βουλευτής που άφησε έγκυο την ερωμένη γραμματέα του και την εμπλοκή της sexy Άντζελας Γκερέκου σε σκάνδαλο με το ΣΔΟΕ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.