Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια χωρίζουν

Και ενώ όλοι μιλούν για τη σχέση Μιχάλη Χατζηγιάννη-Ζέτας Μακρυπούλια, κακά είναι τα μαντάτα για το μέλλον του ζευγαριού. Τι λένε οι προβλέψεις για το 2011;

Ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς και οι προβλέψεις από μελλοντολόγους είναι πιο επίκαιρες από ποτέ με τη σχέση Μιχάλη Χατζηγιάννη-Ζέτας Μακρυπούλια να ξεχωρίζει.

Ο Στάυρος Μιχαήλος, ενοραματιστής, αστρομάντης, προβλέπει για το ζευγάρι Μιχάλη Χατζηγιάννη-Ζέτας Μακρυπούλια το 2011: «Η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Προκύπτει κάτι νέο στη Ζέτα και τα παρατάει όλα. Θα πάει πολύ καλά και στα επαγγελματικά της». Δύσκολα τα πράγματα για τον Χατζηγιάννη λοιπόν.

Η Πέγκυ Δαμουράκη, ενοραματική μελλοντολόγος, προβλέπει για τα πρόσωπα της showbiz και τα media το 2011:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
«Στην τηλεόραση και στο χώρο του θεάματος θα βγουν καινούργια πρόσωπα, αλλά θα είναι διάττοντες αστέρες».

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
«Δεν βλέπω κάποια σημαντική σχέση ή γάμο μέσα στο 2011. Θα υπάρχουν φλερτ, όχι όμως κάτι σοβαρό».

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
«Ο γάμος της Βίκυς Καγιά πάει μια χαρά. Βλέπω κάποιες δυσκολίες και προβλήματα να κάνει παιδί, που θα ξεπεραστούν. Ενώ θα συνεχίσει να υπάρχει στην τηλεόραση μέσα στο 2011, θα δημιουργήσει τη δική της σχολή για μοντέλα».

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ
«Μέχρι τις 8 Απριλίου θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του. Θα είναι στο “Ελλάδα, έχεις ταλέντο” και θα έχει πρόταση και για άλλη εκπομπή από δύο μεγάλα κανάλια. Μετά τα γενέθλιά του θα παρουσιαστούν κάποιες απρόοπτες δυσκολίες. Ίσως πέσουν οι απολαβές του σε κάποιους τομείς, λόγω περικοπών».

Διαβάστε προβλέψεις για επικείμενο γάμο Μενεγάκη-Παντζόπουλου και αναλυτικές αστολογικές προβλέψεις για ζώδια 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.