Διαζύγιο Σρόιτερ-Αιγινίτη: γιατί χωρίζουν, τρίτο πρόσωπο

Εντύπωση προκαλεί το διαζύγιο Αντώνη Σρόιτερ-Δήμητρας Αιγινίτη 4 μόλις μήνες μετά το γάμο τους. Τι οδήγησε στον χωρισμό και τι ακούγεται για τρίτο πρόσωπο;

Επιβεβαιώνεται η δυσάρεστη είδηση γύρω από το ξαφνικό διαζύγιο γνωστών παρουσιαστών, δηλαδή του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνη Σρόιτερ και της πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστριας Δήμητρας Αιγινίτη. Γιατί χωρίζει το ζευγάρι;

«Η Δήμητρα έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο (εκεί έμενε ο δημοσιογράφος πριν από το γάμο τους) και έχει μετακομίσει στα νότια προάστια» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. «Δεν έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά όλα δείχνουν πως και οι δυο θέλουν να βγει συναινετικό με επίσημη δικαιολογία την ασυμφωνία χαρακτήρων. Κανείς τους πάντως δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια αυτή τη στιγμή και ελπίζουν ότι τα Μέσα θα τους σεβαστούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουν».

Ο σάλος ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δήμητρας Αιγινίτη που άλλαξε το status της facebook από “married” σε “single”. Σε προηγούμενες δηλώσεις της στο facebook η Αιγινίτη είχε αναφέρει: «Αγαπημένο μου παρελθόν, κάνεις λίγο στην άκρη να σε προσπεράσω;» και «Πόσες ευκαιρίες μπορεί να δώσει κανείς;».

Οι πληροφορίες λένε οτι η Δήμητρα Αιγινίτη ήταν δυσαρεστημένη από το γάμο της και οι προσπάθειες του Αντώνη Σρόιτερ να τα ξαναβρούνε έπεφταν στο κενό. Οι επαγγελματικές περιπέτειες της Δήμητρας έβαζαν φυτίλι στην ισορροπία του ζευγαριού και δημιουργούσαν τριγμούς στη σχέση τους.

Δεν λείπουν όμως και οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Σρόιτερ-Αιγινίτη, γεγονός που εξηγεί και το ξαφνικό της ανακοίνωσης. Το περιβάλλον της Αιγινίτη ρίχνει το φταίξιμο στον Σρόιτερ, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της Δήμητρας στο facebook. Είναι αλήθεια οτι το εργασιακό περιβάλλον του Σρόιτερ, αλλά και η υψηλή θέση του στον Alpha συνοδεύονται από πολλούς πειρασμούς.

Το γεγονός πάντως οτι ο χωρισμός Αιγινίτη-Σρόιτερ ανακοινώθηκε από τη Δήμητρα δείχνει οτι ήταν οργισμένη. Αυτό λέει πολλά για τα πραγματικά αίτια του διαζυγίου Σρόιτερ-Αιγινίτη.

Διαβάστε γιατί χώρισε η Έλλη Κοκκίνου, το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και φήμες για διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη και χωρισμό Στεφανίδου-Ευαγγελάτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.