Μυστήριο-θρίλερ με το “ατύχημα” της Μαριάννας Νάτσου

Τη λύση του μυστηρίου για τον τραγικό θάνατο της 28χρονης κοσμικής Μαριάννας Νάτσου αναζητούν οι γονείς και ο αδελφός της προκειμένου να ησυχάσει η ψυχή της.

Ο 28χρονη κολλητή του Πάρη Κασιδόκωστα Μαριάννα Νάτσου χάθηκε ξαφνικά σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα στο τέλος της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το λαμπερό χαμόγελό της και τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια έσβησαν μια για πάντα μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ένας φίλος της. Η ίδια σκοτώθηκε ακαριαία. Ο οδηγός στάθηκε πιο τυχερός και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

«Οι γονείς της ζητούν απαντήσεις. Θέλουν να ξέρουν πώς και κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες έχασαν τη Μαριάννα τους. Και δεν θα σταματήσουν μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, τον οποίο εξουσιοδότησε η οικογένεια για να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στο τέλος της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο σημείο όπου ενώνεται με την προέκταση της Ποσειδώνος.

«Ο θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος όλους όσοι τους γνώριζαν. Και όλοι, αλλά κυρίως οι δικοί της άνθρωποι, ζητούν επίμονα μια απάντηση στα βασανιστικά “γιατί” που έχουν στοιχειώσει την ψυχή και το μυαλό τους. Το μόνο που ζητούν είναι να χυθεί άπλετο φως στο τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, όταν χάθηκε μια για πάντα» τόνισε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Οπως έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες αρχές, η Μαριάννα ήταν συνεπιβάτισσα σε ένα αυτοκίνητο Mini Cooper, το οποίο οδηγούσε ένας φίλος της, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Ο οδηγός έέτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα στο τέλος της λεωφόρου Βουλιαγμένης να χάσει τον έλεγχο του οχήματος κι έτσι να χαθεί και η ζωή της Μαριάννας».

Οπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, «όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι διωκτικές αρχές μαρτυρούν ότι ο νεαρός όχι μόνο έτρεχε, αλλά βρισκόταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει. Ηταν σίγουρο ότι θα σκότωνε κάποιον». Και πρόσθεσςε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε τέτοια κατάσταση που στο τέλος του δρόμου αντί να πάει αριστερά, πήγε ευθεία, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα. Αυτή τη στιγμή τα στοιχεία στοιχειοθετούν κατηγορία για ανθρωποκτονία. Είμαστε όμως σε θέση να πούμε ότι στο τέλος θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο».

Ο οδηγός από εκείνο το μοιραίο βράδυ βρίσκεται σε δωμάτιο ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα. «Ο νεαρός δεν πέρασε την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς νοσηλευόταν. Περιμένουμε να πάρει εξιτήριο και να απολογηθεί για την πράξη του. Περιμένουμε να δούμε τι εξηγήσεις θα δώσει, πώς θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει όλο αυτό που συνέβη και έπειτα θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες» σημειώνει ο γνωστός δικηγόρος και προσθέτει: «Οι εντολείς μου ξέρουν ότι το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω. Απαιτούν όμως δικαίωση για τον χαμό του. Ηταν ένα κορίτσι που είχε τόσο πολλά να δώσει».

Η Μαριάννα Νάτσου, η ψυχή της παρέας των VIP της ελληνικής κοινωνίας, σπούδαζε οικονομικά στο Λονδίνο και είχε έρθει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να δει την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους, τον Πάρη Κασιδόκωστα, τον Νάσο Παππά, τη Νάνσυ Λεονάρδου, τη Μαρίνα Βερνίκου και πολλούς ακόμη επωνύμους της αθηναϊκής κοινωνίας. Το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από το σπίτι της για να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων νεαρού επιχειρηματία και φίλου της. Και έκτοτε δεν ξαναγύρισε…

«Ο νεαρός την πήρε στη συνέχεια για να την επιστρέψει στο σπίτι και συνέβη το τροχαίο. Ηταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, που παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε ήδη πετύχει αρκετά. Ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις των γονιών της, τα καταστήματα ρούχων, αλλά είχε και ένα cafe στη Γλυφάδα. Είναι άδικο να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι» κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Φανερά ταραγμένος από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά του, ο Γιώργος Καπέζης, ο οποίος βρισκόταν την ίδια ώρα στο σημείο όπου έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της Μαριάννας Νάτσου περιέγραψε στην Espresso τι ακριβώς συνέβη:

«Ο δρόμος ήταν άδειος… Ξαφνικά βλέπω ένα Mini Cooper, χρώματος μαύρου με κόκκινο, να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πριν προλάβω να κοιτάξω, άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο και πάγωσα» λέει και συνεχίζει: «Το αυτοκίνητο είχε φύγει από τον δρόμο και είχε πέσει πάνω σε μια μεταλλική κολόνα. Βγαίνω από το αυτοκίνητο και βλέπω έναν νεαρό, που φορούσε άσπρη μπλούζα, μέσα στα αίματα, να κάνει σαν τρελός. Η γυναίκα δυστυχώς… (σ.σ.: οι εικόνες που περιγράφει προκαλούν σοκ). Επειτα ήρθαν μέσα σε λίγα λεπτά δύο ασθενοφόρα, δύο πυροσβεστικά και περιπολικά. Ο νεαρός έφυγε αμέσως με το ασθενοφόρο. Την κοπέλα την απεγκλώβισαν και την πήραν μετά, σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Στη θέα της λυγίσαμε όλοι. Το αυτοκίνητο είχε πέσει στην κολόνα από την πλευρά της. Ηταν τόσο άδικο, άδικο…»

Διαβάστε πώς σκοτώθηκε σε ατύχημα η Μαριάννα Νάτσου και από τι πέθανε η αδερφή του Νίκου Σεργιανόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.