Master Chef: ποιος παίκτης συνεργάζεται με τον Παρλιάρο

Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος τον είδε στο επεισόδιο του Master Chef και εντυπωσιάστηκε. Ποιος παίκτης του Master Chef εντυπωσίασε τον Παρλιάρο και του πρότεινε συνεργασία;

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε η παραγωγή του Master Chef στους έξι από τους παίχτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι. Τους πήγε στο εργοστάσιο του Στέλιου Παρλιάρου , ο οποίος τους αποκάλυψε κάποιες από τις γλυκές αλχημείες του.

Οι παίχτες του Master Chef τα βρήκαν σκούρα, αλλά ένας κέρδισε τις εντυπώσεις. Η απάντηση δια στόματος Στέλιου Παρλιάρου. «Γινόταν ένας μικρός πανικός! Έκαψαν κρέμες, καραμέλες, αλλά ήταν πολύ ωραίο το κλίμα και περάσαμε καλά».

Ο Στέλιος Παρλιάρος διέκρινε όμως έναν παίχτη που του έκανε εντύπωση και όπως ο ίδιος δήλωσε δεν αποκλείεται να τον δούμε στο πλευρό του. «Ειδικά ένας παίχτης, τον οποίο έχω ξεχωρίσει πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσει τη ζαχαροπλαστική. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο πειθαρχημένα, ήρεμα και συλλογισμένα δουλεύει». Ποιον εννούσε;

Η αλήθεια είναι οτι ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο παίκτης που εντυπωσίασε τον Στέλιο Παρλιάρο. O «γόης» του Master Chef, που έχει κάνει τα κοριτσάκια να τρέχουν πίσω από τις γυμνασμένες πλάτες του, δεν άφησε ασυγκίνητο και τον Στέλιο Παρλιάρο με τις ζαχαροπλαστικές του ικανότητες και όχι μόνο.

Είναι αλήθεια οτι ο Γιάννης Αποστολάκης είναι πάντα εξαιρετικά ήρεμος και μεθοδικός στην κουζίνα, ενώ εντύπωση έχουν κάνει και τα προσεκτικά «στησίματα» στα πιάτα του. Ακόμα κι αν ο μάγειρας-ιστιοπλόος Γιάννης Αποστολάκης δεν νικήσει στο Master Chef, είναι σίγουρο οτι έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο διαγωνιστικό μέρος του Master Chef τα πράγματα έχουν γίνει πολύ προβλέψιμα με τους νεοεισαχθέντες Βαγγέλη και Χρύσα να έχουν αποχωρήσει πρώτοι και τον Μανώλη του Master Chef να αναμένει τη σειρά του. Από την άλλη, οι επαγγελματίες σεφ, που πλασάρονται σαν ερασιτέχνες και το παίζουν κι άνετοι κιόλας, περιμένουν τη διεξαγωγή του τελικού για να αναδειχθεί ο νικητής του Master Chef.

Διαβάστε ποιοι θα είναι οι νικητές στον τελικό του Master Chef, τον καρκίνο της Αρετής του Master Chef, το gay ζευγάρι γνωστού σεφ με παρουσιαστή και την επιστολή στο διαδίκτυο που «έκαψε» τον Άκη Πετρετζίκη του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.