Νίκος Πατέρας: γιατί παραιτείται από τον Παναθηναϊκό

Bόμβα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νικόλας Πατέρας σκέφτεται να ανακοινώσει την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ. Γιατί παραιτείται ο Νίκος Πατέρας από τον ΠΑΟ;

Η άθλια εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ή ήττα και η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, αποτέλεσαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Νίκο Πατέρα. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήταν εντελώς απογοητευμένος από όσα είδε και έγιναν και δεν είχε διάθεση για κουβέντες.

Ηδη μέσα στο μυαλό του στριφογύριζε η ιδέα να παραιτηθεί κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας, σύμφωνα με το leoforos.gr και να προκαλέσει πάταγο στο οικοδόμημα του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Πατέρας ουσιαστικά παραιτείται επειδή, πέρα από την απογοήτευση, αντιλαμβάνεται ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην ομάδα, ενώ διαβλέπει ότι δεν υπάρχουν λύσεις ούτε στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Πατέρας νιώθει ότι έχει ξεπεράσει τα όρια του, ενώ δεν περίμενε ποτέ, ότι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα αποδοκίμαζαν και τον ίδιο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι εξελίξεις πλέον αναμένεται να είναι ραγδαίες στο «τριφύλλι» που εάν παραιτηθεί ο Πατέρας, μένει ακέφαλο στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Διατί γιατί ο Αλέξανδρος Τζόρβας φεύγει από τον ΠΑΟ και το ροζ βίντεο γνωστού μπασκετμπλολίστα στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.