Πάτυ στην Ελλάδα: τι θα κάνει η Patty, αυτόγραφα

Πανικός στις ηλικίες 8-15 και στους γονείς τους με τον ερχομό της Παττυ στην Ελλάδα. Τι θα κάνει η Πάτι στην Ελλάδα και που μπορείτε να τη συναντήσετε για αυτόγραφο;

Η μικρή Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ που υποδύεται την Patty στη σειρά του Mega έρχεται στην Ελλάδα και πανικός επικρατεί στους θαυμαστές της για να τη συναντήσουν. Τι θα κάνει η Πάτι στην Ελλάδα και πότε μπορείτε να την δείτε;

Η Πάτι θα φτάσει στην Ελλάδα το Σαββατο 11 Δεκεμβρίου. Η νεαρή ηθοποιός θα μείνει στην Αθήνα για λίγες ημέρες και το Mega μέσα από το site του www. megatv.com διοργανώνει διαγωνισμό ώστε κάποιοι να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την Patty από κοντά. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενότητα της σειράς στην ηλεκτρονική σελίδα του καναλιού είναι η πλέον δημοφιλής καθώς μόνο για τον μήνα Οκτώβριο σημείωσε 7.289.863 pageviews, ενώ το γκρουπ στο facebook αριθμεί 10.000 μέλη.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η Πάτυ θα βρεθεί στο κατάστημα Public του Πειραιά όπου θα της απονεμηθεί το βραβείο για τον 11 φορές πλατινένιο δίσκο με τα τραγούδια της σειράς, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η Patty θα υπογράψει και αυτόγραφα για το κοινό. Την ίδια μέρα η Πάτι θα παραβρεθεί και σε εκδήλωση στο Athens Metro Mall.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, η δημοφιλής Πάτυ θα εμφανιστεί στο stage του Just the 2 Of Us με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού.

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η Πάττυ (Patricia Castro), κατά κόσμον Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ της σειράς Patty, η Πιο Όμορφη Ιστορία θα καθίσει στον καναπέ του Πρωινού Μou απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Λίγο αργότερα την ίδια μέρα η Πάττυ θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR.

Πανικός έχει προκληθεί πάντως στους έφηβους με την επίσκεψη της Πάττυ στην Ελλάδα. Πολλοί επώνυμοι βάζουν μέσο για να καταφέρουν να δουν το αγαπημένο τους «ασχημόπαπο» από κοντά:

Η σειρά με τίτλο Patito feo ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας από την αρχή τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές (π.χ. στην Ισπανία ξεπέρασε τη Hannah Montana). Το 2008 η σειρά ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους.

Με κυρίαρχο στοιχείο τα τραγούδια σε όλη τη διάρκειά της, η σειρά Patty διηγείται την ιστορία μιας ασχημούλας έφηβης με ταλέντο στο τραγούδι όπου οι συμπτώσεις στη ζωή της την κάνουν να ανακαλύψει τις δυνατότητές της, φέρνουν όμως στο φως και αλήθειες, ευχάριστες ή δυσάρεστες, για την οικογένειά της και τους χαρακτήρες που την περιβάλλουν. Κάτι σαν τη «Μαρία την άσχημη» λοιπόν, μόνο που η πρωταγωνίστρια,Λάουρα Ναταλία Εσκιβέλ, έχει και άλλο ταλέντο πλην του υποκριτικού, δηλαδή μια βελούδινη φωνή.

Η Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του ’94 στο Μπουένος Αϊρες και βλέπει τις μετοχές της να απογειώνονται. Στα έντεκα μόλις χρόνια της υπογράφει συμβόλαιο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Πατίτο». Η σειρά κρατάει δύο χρόνια και η μικρούλα Λάουρα-Ναταλία δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη που της χάρισε απλόχερα ο Θεός.

Ο κόσμος της Λατινικής Αμερικής πρωτογνώρισε την Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ στο μουσικό ριάλιτι «Codigo F.A.M.A. Argentina» (έφτασε μέχρι τις φιναλίστ). Εκεί έκλεψε την παράσταση και της άνοιξαν οι πόρτες ήταν στο δημοφιλέστερο show της Αργεντινής, το «Showmatch», που έκανε αφιερώματα σε ταλαντούχα παιδιά. Η Λάουρα τραγούδησε τραγούδια της Disney σημειώνοντας εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό. Οπως ήταν η φυσικό, η δημοτικότητά της ανέβηκε κατακόρυφα και έτσι ο παρουσιαστής και παραγωγός Μαρκέλο Τινέλι πρόσφερε στη μικρή σταρ συμβόλαιο. Αυτή η υπογραφή ήταν αρκετή για να ξεκινήσει λαμπρή καριέρα. Επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς Patitο Feo από την εταιρεία παραγωγής Ideas del Sur.

Διαβάστε τις αρνητικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η Patty για το περιεχόμενο της, γιατί το ΕΣΡ διέκοψε το Big Brother και δείτε το νέο τραγούδι του Καρβέλα Αχ Κούλα, πολύ γέλιο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.