Γνωστός σεφ-μάγειρας gay ζευγάρι με παρουσιαστή

Πασίγνωστος σεφ που πρωταγωνιστεί σε εκπομπή μαγειρικής τη φετινή σεζόν φέρεται να έχει σχέση με διάσημο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης. Φωτιά στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ένα gay ζευγάρι-βόμβα έχει δημιουργηθεί στην ελληνική showbiz. Οι συζητήσεις δεν έχουν βγει στον «αέρα» των τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά έχουν ανάψει στα παρασκήνια.

Ο ένας είναι πασίγνωστος chef σε εκπομπή μαγειρικής που κάνει μεγάλη επιτυχία φέτος. Η εκπομπή πρωτοεμφανίστηκε τη φετινή σεζόν στον αέρα της τηλεόρασης και έχει αγαπηθεί απο τους τηλεθεατές.

Ο άλλος είναι γνωστός παρουσιαστής με χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση και καταφέρνει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σεφ και παρουσιαστής είχαν μια ρομαντική σχέση και ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν και κρατούσαν χαμηλό προφίλ, μεταξύ τους υπήρχε ένας μεγάλος έρωτας. Όλα αυτά όμως μέχρι που μπήκε στη μέση τρίτο πρόσωπο. Το ζευγάρι χώρισε και τώρα έχουν πάρει ξεχωριστούς δρόμους.

Το εντυπωσιακό είναι οτι ο σεφ-μάγειρας και ο παρουσιαστής προσέχουν πολύ και ποτέ ο ένας δεν αναφέρεται στον άλλο για να μην κινήσουν υποψίες. Όμως η σχέση τους συζητιέται έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια και είναι γνωστή στη gay κοινότητα.

Την ώρα που οι κοπέλες κάνουν ουρές για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Γιάννη Λουκάκο του Master Chef (ο Λευτέρης Λαζάρου είναι παντρεμένος), οι φήμες για gay σχέση διάσημου τηλε-σεφ με παρουσιαστή έρχονται να ταράξουν τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Οι θαυμάστριες των ανά τα κανάλια σεφ τρέχουν τώρα και δεν φτάνουν για να βρούνε ποιος είναι ο περί ου ο λόγος τηλε-μάγειρας. Όμως καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν.

Διαβάστε το μυστικό-σκάνδαλο του Άκη στο Master Chef, το gay ζευγάρι παρουσιαστή-ηθοποιού σε κανάλι και τα gay όργια τραγουδιστή-ηθοποιού που κατέληξαν στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.