Άγριο σεξ στα χιόνια έκανε ζευγάρι στα Καλάβρυτα

Σάλος στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων με ζευγάρι που έκανε σεξ στα χιόνια. Τι έκανε το ξαναμμένο ζευγάρι σε δημόσιο χώρο και αναστάτωσε τα Καλάβρυτα;

Έκπληκτοι έμειναν δεκάδες εκδρομείς που πήγαν τις μέρες των Χριστουγέννων στα Καλάβρυτα. Ένα ζευγάρι άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό κάνοντας καυτό σεξ σε δημόσιο χώρο.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. Η πανέμορφη κοπέλα με το φίλο της έφτασαν στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής και άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Στην αρχή δεν έδωσε κανένας σημασία στο άτακτο ζευγάρι γιατί δεν φαντάστηκε τι θα ακολουθούσε. Ο νεαρός άνδρας ενώ είχε στην αγκαλιά του την κοπέλα, άρχισε να της βγάζει σιγά-σιγά τα ρούχα ενώ κανένα από τα άτομα που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά δεν αντέδρασε.

Η σκηνή του σεξ στο χιόνι όσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο καυτή. Επρόκειτο για έναν άντρα και μία γυναίκα που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το ερωτικό τους πάθος. Ο νεαρός χάιδευε την κοπέλα και σιγά-σιγά της έβγαζε τα ρούχα μέχρι που η κοπέλα έμεινε με τα εσώρουχά της.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κοιτούσαν γύρω-γύρω να βρουν τις κάμερες, καθώς πίστευαν πως επρόκειτο για κινηματογραφική σκηνή, όμως τελικά είχαν λάθος. Όταν κάποιοι κατάλαβαν τι συνέβαινε απείλησαν ότι αν δεν σταματήσουν, θα ειδοποιήσουν την αστυνομία. Βέβαια μέχρι εκείνη τη στιγμή κοιτούσαν απορροφημένοι την ερωτική πράξη και «έπαιρναν μάτι» κανονικά. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Μετά τις διαμαρτυρίες και καθώς ο νεαρός ήταν έτοιμος να εκραγεί, το ζευγάρι μπήκε μέσα στο αμάξι και απόλαυσε τα ερωτικά του παιχνίδια μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κατάφερε πάντως να αναστατώσει ολόκληρα τα Καλάβρυτα και να γίνει το θέμα συζήτησης των ημερών.

Δείτε φωτογραφίες από ροζ βίντεο με σεξ στο μετρό και δημόσιο σεξ σε πολυκατοικία της Πάτρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.