Σκαρμούτσος: αλκοολικός πατέρας-κριτής Master Chef

Σόκαρε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας για το πρόβλημα αλκοολισμού του. Ποια η κρυφή σχέση Σκαρμούτσου-Θεοδωράκη, πότε έγινε πατέρας και τι είπε για αλκοολισμό;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος του Master Chef μίλησε στην εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη για το πρόβλημα που είχε με τον αλκοολισμό.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια ο καλύτερος του φίλος ήταν το αλκοόλ και χρειάστηκε να το κόψει όταν είχε διαγνωστεί με ένα πρόβλημα υγείας που προκλήθηκε από αυτό.

Εδώ και 11 χρόνια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι καθαρός από το αλκοόλ, αλλά ανησυχεί βλέποντας άλλους να πίνουν:

Στο βιογραφικό του Δημήτρη Σκαρμούτσου υπάρχουν σπουδές στα οικονομικά σε πανεπιστήμιο του Λος Αντζελες, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως λαντζέρης και σερβιτόρος. Στην Αμερική έζησε μια γεμάτη ζωή, από την οποία απεκόμισε πολλές εμπειρίες. Πέρασε «από πολλά στάδια» στα φοιτητικά του χρόνια, όταν όμως έχασε κάποιους φίλους του «ωρίμασε και προσγειώθηκε». Επέλεξε να ασχοληθεί με τη μαγειρική τέχνη, αφού ήταν το μεράκι του από μικρό παιδί.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι πατέρας ενός παιδιού εννέα χρόνων, που ζει στην Κρήτη. Η γέννηση του γιου του άλλαξε τελείως την κοσμοθεωρία του για τη ζωή. Αρχισε να τα βλέπει όλα με διαφορετικό μάτι. Σήμερα ζει μια εργένικη ζωή και έχει για συντροφιά το αγαπημένο του σκυλί, ένα υπέροχο λαμπραντόρ. Και όπως λέει χαριτολογώντας «εργένης με λαμπραντόρ, το καλύτερο δόλωμα για τις γυναίκες».

Στην Ελλάδα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εργάστηκε ως μάγειρας στο εστιατόριο του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη. Η εμφάνισή του με τα πολλά τατουάζ έκανε τους άνδρες ασφάλειας στα μαγαζιά τα οποία επισκεπτόταν να τον κοιτούν περίεργα και καχύποπτα, πριν να του επιτρέψουν την είσοδο. Αυτό βέβαια πριν την εμφάνισή του στην τηλεόραση. «Τώρα όλοι με χαιρετούν στον δρόμο και μου κορνάρουν στα φανάρια όταν σταματώ με το αυτοκίνητο» σχολίασε.

Διαβάστε ποιος παίκτης του Master Chef συνεργάζεται με τον Παρλιάρο και ποιος θα είναι ο νικητής του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.