Skype πρόβλημα: γιατί έπεσε το skype, πότε επιστρέφει

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει τo Skype, είναι εκτός λειτουργίας και δεν αφήνει τους χρήστες του να συνδεθούν. Γιατί έπεσε το Skype και πότε επιστρέφει;

Η δημοφιλής υπηρεσία διαδικτυακής επικοινωνίας, Skype εδώ και αρκετές ώρες είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα οι εκατομμύρια χρήστες του, να ζητούν εξηγήσεις από την εταιρία. Από την ώρα που έχει “πέσει” το Skype, η εταιρία ψάχνει την αιτία του προβλήματος αυτού ενώ πολλοί ήταν χρήστες που μπήκαν στη σελίδα του στο Twitter για να κάνουν παράπονα.

Η μόνη εξήγηση που έδωσε το Skype ήταν οτι οι υπολογιστές που λειτουργούν σαν τηλεφωνικοί κατάλογοι έτυχε να είναι εκτός σύνδεσης. Πριν λίγες ώρες πάντως, το Skype ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Twitter οτι πλέον το πρόβλημα έχει αρχίσει να λύνεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες.

Στην παραγματικότητα όμως συνεχίζονται τα προβλήματα λειτουργίας της δημοφιλούς υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων και διαδικτυακών τηλεφωνικών κλήσεων Skype, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να ζητούν συγγνώμη από τους χρήστες.

Τα πρώτα προβλήματα στο Skype παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης. «Διαπιστώσαμε πως ο αριθμός των χρηστών του skype που ήταν online, μειωνόταν διαρκώς,κάτι που δεν είναι φυσιολογικό» αναφέρει η Skype σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τη ροή μηνυμάτων των υπευθύνων του skype στο twitter, τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) και γύρω στα μεσάνυχτα είχε ανακοινωθεί πως η λειτουργία της υπηρεσίας είχε αρχίσει να αποκαθίσταται.

Ωστόσο, γύρω στις 12.20 το μεσημέρι της Πέμπτης δημοσιεύθηκε από τους διαχειριστές του skype νέο μήνυμα στο twitter με το οποίο δηλώνουν πως «ευχαριστούμε για την υπομονή που εξακολουθείτε να δείχνετε, ζητούμε συγγνώμη κυρίως από εκείνους που ακόμα περιμένουν [αποκατάσταση της υπηρεσίας]».

Πρόκειται για το χειρότερο μπλακάουτ στην ιστορία του skype που δεν αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες ώρες. Οπότε πάρτε πάλι το τηλέφωνο στο χέρι ή έστω γράψτε ξανά κανένα email, έχει κι αυτό τη χάρη του!

Διαβάστε τη βρώμικη ζωή του Mr. Facebook, γιατί έκλεισε το facebook του sex faceporn και το gamato.info.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.