Διαζύγιο Σρόιτερ-Αιγινίτη: ο ρόλος Θεοδωρίδου, Ζαγοράκη

Το γλέντι της Δήμητρας Αιγινίτη στα μπουζούκια, η έξοδος Αντώνη Σρόιτερ-Νατάσας Θεοδωρίδου, ο ρόλος του πρώην της Αιγινίτη, Θοδωρή Ζαγοράκη, και το μυστήριο με το νέο σπίτι.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον χωρισμό Σρόιτερ-Αιγινίτη, η Δήμητρα Αιγινίτη διασκέδασε με φιλική παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Η Δήμητρα Αιγινίτη επισκέφτηκε το μαγαζί του Πέτρου Ίμβριου στις 25 Νοεμβρίου. Η «επίσημη «ανακοίνωση» ως single ήρθε λίγες ημέρες μετά, το ζευγάρι όμως από τότε είχε χωρίσει τους δρόμους του. «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ευδιάθετη. Έδειξε βέβαια κάποιες στιγμές, ακούγοντας κάποιου άλλου τύπου τραγούδια να σκέπτεται να είναι προβληματισμένη αλλά με την παρότρυνση της παρέας της ξεχνούσε κάποια πράγματα. Σηκώθηκε και χόρεψε αρκετά, νησιώτικά περισσότερα, γελούσε, δεν έπινε, όμως έδειχνε να περνάει αρκετά καλά ενώ χόρεψε ένα πολύ ωραίο τσιφτετέλι» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Την πρώτη του έξοδο μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου Σρόιτερ-Αιγινίτη έκανε όμως και ο Αντώνης Σρόιτερ με συνοδό έκπληξη. Σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, ο Αντώνης Σρόιτερ δείπνησε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου με την οποία ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει φιλική σχέση. Η ψυχολογική κατάσταση του Αντώνη Σρόιτερ δεν είναι καλή, αφού λίγους μόνο μήνες από τον γάμο τους στη Σαντορίνη, Αντώνης και Δήμητρα οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Οι πληροφορίες λένε οτι η Νατάσα Θεοδωρίδου, ως έμπειρη στους χωρισμούς, βοηθά τον Σρότερ να ξεπεράσει την Αιγινίτη.

Εντύπωση έκανε η πληροφορία που ακούστηκε οτι για το διαζύγιο Σρόιτερ-Αιγινίτη ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η άρνηση της Δήμητρας Αιγινίτη να αφαιρέσει ένα τατουάζ που είχε. Το τατουάζ ήταν ένα Ζ, το αρχικό του επιθέτου του Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο η Δήμητρα είχε καυτή ερωτική σχέση στο παρελθόν. Το γεγονός οτι η Αιγινίτη δεν ήθελε να βγάλει το τατουάζ, κάτι που πάντως αρνήθηκε η ίδια, φέρεται να προκάλεσε αρκετούς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγό της.

Αίσθηση έκανε πάντως η πληροφορία οτι η Δήμητρα Αιγινίτη έψαχνε να βρει δικό της σπίτι να ζήσει μόνη της, μόλις ένα μήνα αφότου παντρεύτηκε με τον Αντώνη Σρόιτερ. Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Δήμητρα ήθελε να μείνει μακριά από τον άντρα που είχε επιλέξει να μοιραστεί τη ζωή της τόσο γρήγορα μετά το μυστήριο. Σήμερα η Αιγινίτη ζει μόνη της σε σπίτι στον Άλιμο κοντά στους γονείς της.

Το εν διαστάσει ζευγάρι Αιγινίτη-Σρόιτερ δεν συναντήθηκε καθόλου στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα στο οποίο δουλεύουν μαζί καθώς ο Αντώνης Σρόιτερ είναι αρχισυντάκτης. Η Δήμητρα Αιγινίτη έφτασε στα γραφεία λίγη ώρα αφότου είχε φύγει ο Αντώνης Σρόιτερ και έφυγε λίγο πριν εκείνος επιστρέψει από τον Alpha όπου ως γνωστόν παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε γιατί πραγματικά χώρισαν Σρόιτερ-Αιγινίτη, τα νυχτοπερπατήματα Νατάσας Θεοδωρίδου-Γιάννη Λάτσιου και φήμες για διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.