Το Νησί: τέλος Δημητράκη, ‘τσουλάκι’ και καυτό φιλί [video]

Μεγάλες αλλαγές στο τελευταίο επεισόδιο στο Νησί με το τέλος του μικρού Δημητράκη, την εξέλιξη της Άννας σε πρώτο.. “τσουλάκι” και το καυτό γλωσσόφιλο Άννας-Αντώνη. Δείτε βίντεο από Το Νησί.

Στο τελευταίο επεισόδιο από Το Νησί είδαμε τη δράση να μεταφέρεται επτά χρόνια μετά τον πόλεμο. Οι κόρες του Γιώργη και της Ελένης, Μαρία και Άννα, όπως και όλοι οι ήρωες. έχουν πια μεγαλώσει:

Ο «εθνικός πιτσιρικάς» Δημητράκης μεγάλωσε και ο δημοφιλής ηθοποιός που τον ενσάρκωνε, Μανώλης Τσαγκαράκης, αποχαιρέτησε για πάντα τη σειρά. Ο «Δημητράκης» ζεί πια μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο όπου κι έχει γεννηθεί. Δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ποτέ στα επόμενα επεισόδια στο Νησί, καθώς το σενάριο τον θέλει να έχει μεγαλώσει και η παραγωγή δεν θα τον χρειαστεί ξανά. Μετά το τέλος της Κατερίνας Λέχου, είχαμε σήμερα και το τέλος του μικρού Δημητράκη.

Αίσθηση έκανε η εξέλιξη της μικρής κόρης της Ελένης σε μεγάλο.. «τσουλάκι» στο Νησί, καθώς φλερτάρει από εδώ κι απο κει, ενώ δεν διστάζει να την πέσει ψυχρά στον Αντώνη που επιστρέφει από το αντάρτικο στην Πλάκα. Στην γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης η Άννα φιλιέται με πάθος με τον Αντώνη, ενώ λίγο αργότερα φλερτάρει με το πλούσιο αφεντικό του. Δεν είναι τυχαίο που η Άννα θα έχει το τραγικό τέλος στο Νησί που έχουμε ήδη γράψει.

Η πιο συγκινητική σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο από Το Νησί ήταν όταν ο έφηβος πια Δημήτρης πήγε να αφήσει λουλούδια στον τάφο της Ελένης και είπε:«Χρόνια πολλά κυρία». Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τη συγκλονιστική δολοφονία της Άννας στα επόμενα επεισόδια στο Νησί και δείτε τη συγκλονιστική στιγμή με το τέλος της Ελένης στο Νησί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.