Όργια στο “οργιακό” X-Factor [video]

Ξαναχτύπησε ο Γιώργος Λεβέντης μετά το θρυλικό «θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο» λέγοντας σε παίκτρια X-Factor ότι είναι «οργιακά» στο κομμάτι. Τι εννοεί; Βίντεο.

Τι ιδιαίτερα γούστα έχει αυτός ο Γιώργος Λεβέντης! Πέρσι ήθελε να πηδηχτεί απ’ το παράθυρο. Φέτος το ‘ριξε στα όργια… στο X-Factor. Τι πίνει και δεν μας δίνει;

Ο Γιώργος Λεβέντης θεώρησε τη λέξη «οριακά» άκρως βαρετή (άδικο έχει;) και στη θέση της τοποθέτησε μια άλλη πολύ πιο σεξουαλική και ιντριγκαδόρικη: «οργιακά». Αυτός ήταν ο -κατά Λεβέντη- τρόπος που η Μαρία από το Κιλκίς προσέγγισε το κομμάτι Total Eclipse of the Heart, οργιακά!

Δείτε τη νέα ατάκα του Γιώργου Λεβέντη.. οργιακά:

Στο περσινό Χ-Factor απολαύσαμε τον Λεβέντη να λέει: «Θα τρελαθώ… Θα πηδηχτώ από το παράθυρο». Είχε γίνει η ατάκα της χρονιάς και ακόμα την χρησιμοποιούν πολλοί. Δείτε το βίντεο από την περσινή ατάκα «Θα πηδηχτώ από το παράθυρο»:

Στο διαγωνιστικό μέρος, ο Γρηγόρης ισχυρίστηκε ότι οι κριτές του X-Factor πρέπει να κάνουν προσβλητικά σχόλια για να ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που υπό κανονικές συνθήκες θα αύξανε τις πιθανότητες αποχώρησης του, αλλά φυσικά… είναι Κύπριος:

Ο κλήρος της αποχώρησης από το X-Factor έπεσε στα δύο groups του Θεοφάνους με τους Burning Sticks να αποχωρούν τελικά και τους T.U. να παραμένουν.

Διαβάστε γιατί πραγματικά αποχώρησε ο Γιώργος Λεβέντης από τον ΑΝΤ1 και δείτε τη βόμβα στο φετινό X-Factor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.