Επεισόδια – Ξύλο έφαγε ο Χατζηδάκης [video]

Επίθεση δέχτηκε ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, από απλούς πολίτες κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε το βίντεο από τη σκηνή με τον ξυλοδαρμό του Χατζηδάκη.

Ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης βγήκε από τη βουλή και κατευθύνθηκε πεζός προς το πολιτικό του γραφείο που βρίσκεται στην οδό Νικοδήμου. Έκανε όμως το λάθος να περάσει από το πλάι της πορείας. Ξαφνικά μια ομάδα ατόμων άρχισε να τον πλησιάζει με άγριες διαθέσεις και μέσα σε λίγα λεπτά ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου. Οι διαδηλωτές αρχικά προπηλάκισαν τον ίδιο αλλά και τον αστυφύλακα συνοδό του και κάποιοι από αυτούς τον γρονθοκόπησαν, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα στο πρόσωπο. Με τη βοήθεια του συνοδού του κατόρθωσε να καταφύγει σε πολυκατοικία της οδού Βουκουρεστίου, όπου και παρέμεινε για τουλάχιστον μία ώρα εγκλωβισμένος από διαδηλωτές οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον του.

Τα γενικότερα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν από την πλατεία Συντάγματος όταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Η αστυνομία προχώρησε στη χρήση χημικών, ενώ ανάλογο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο υπουργείο Οικονομικών. Στη συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν προς την Πανεπιστημίου με πετροπόλεμο, ρίψη μολότοφ και χρήση δακρυγόνων. Πολλά αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Δείτε video με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Ο ξυλοδαρμός του Κωστή Χατζηδάκη είναι στο 2:53.

Ενημερωθείτε για τις απεργίες ΜΜΜ, μετρό, ΟΣΕ και διαβάστε για τη συμφωνία για πρόωρες εκλογές μεταξύ Παπανδρέου-Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

15 Σχόλια

  1. kai liga kanane mprosta se ayta pou mas kanoune katimerina aytoi pou apokalounte politikoi!!!
    oloi tous teloune kremasma kai na paroume emeis ton elenxo tis elladas pou exoun viasei me oti tropo yparxei!

  2. kala ton ekanan re ksipniste!! asxetws kommatos,eite nd,eite pasok,eite kke,eite laos!den exoun fiotimo,mes ta moutra mas koroideuoun!

  3. Kala tou kanane makari na ton skotonane.. aftoi mas ferane se tetio simio afti mas anagasane na aplosoume to xeri gia ena komati psomi..dikeosini ston law. o laos theli na dei aftoi pou mas katastrepsane na boune stin filaki kai oxi na mas lene pws den ftene.. kafte tous olous. dikeoste ton law.. Magkas niko einai o laws olos kai oxi enas. magkas einai o laws otan bei stin vouli kai tous kapsi zodanous otan katalavoun pws aftou oi anthropoi pou den exoun na fane thaloun ena komati psomi kai aftoi den tous to dinoun. katalavete pws o laws tha ksesikothi kai pali kai tha diekdikisi tin filakisi i kai akoma tin thanatosi se aftous tous opoios mas kataferan na ftasoume toso xamila. arketa koiroi vouleftes upourgi prothipourgoi den adexoume allo tetia ftoxia kai tetia distixia enas olokliros laws epidi ta fagate eseis ta 5kefalia tis kivernisis. theloume na zisoume anthropina kai oxi na palevoume gia ena komati psomi..

  4. Η Αγανακτιση οπλιζει χερια ,επακολουθουν και αλλα τετοια ελπιζω.

  5. Ναι ρε Ντια ολοι για κλωτσιες ειναι. Πρεπει να τους κοπανανε οπου τους βρουν ακομα και ας μην εχουν κανει τιποτα. Και η σιωπη ειναι ενοχη αυτη τη στιγμη, οποιος εβλεπε το παρτυ που γινονταν και δε μιλουσε ηταν ενοχος και αρα τωρα οποια τιμωρια τους ερθει ειναι δικαιη!!!

  6. ΠΡΟΣ ΝΤΙΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.

  7. καλη αρχη.τετοια συμπεριφορα τους αξιζει.λυπαμαι που δεν ημουνα εκει.αντε και στου παγκαλου που δεν τα τρωγαμε μαζι

  8. Για μενα ολοι αυτοι ιδιοι ειναι, δεν τους διαχωριζω ποιος πηρε τα λιγα και ποιος τα πολλα,οτι και να εκαναν εμεις τα πληρωνουμε και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα!!Να κοπουν οι δικοι τους οι μισθοι,να καταργηθουν τα δικα τους δικαιωματα,ενας πολιτικος υποτιθεται οτι ειναι αντιπροσωπος του λαου. Ενας μονο απο αυτους να εκανε την αρχη Αγιο θα τον καναμε τωρα ειναι ολοι τους οπου φυγει φυγει!Πολιτικος ειναι λειτουργημα δεν ειναι επαγγελμα ολοι οσοι θελουν να μπουν στον χωρο της πολιτικης,απο το πιο μεγαλο κεφαλι μεχρι τον πιο ασημαντο, το μονο που θελουν ειναι να τα αρπαξουν το εχω ζησει απειρες φορες.Ενας αληθινος ηγετης με καρδια δεν υπαρχει πλεον,πηγαινε κτυπα την πορτα εκει στη Ραφηνα και ρωτα τον ποσο στεναχωριεται καθε βραδυ…δεν τον βλεπεις σκαει απο την στεναχωρια πετσι και κοκκαλο εχει γινει

  9. To θεμα είναι οτι αυτος ηταν απο τους καλους δεν ειχε κλεψει πολλα, μονο το παχυλο μισθο που δεν αξίζε και καμια μιζουλα αμα πηρε οταν εδωσε την ολυμπιακή. Αλλα ενταξει δεν εφαγε και πολλες, 2-3 σφαλιαρες ηταν μην το κανουμε και θεμα. Ειναι βεβαια μια καλη αρχη, αρκει να χει και συνεχεια, θελω να δω τον Παγκαλο μετα να τρωει τις μπουφλες του, ετσι γαι να μην εχει και χρωμα η αυτοδικια!!!! Εδω που φτασαμε η αυτοδικια ειναι η μονη λυση, πια ειναι αυτη???
    Να φοβούνται!!!!

  10. θα φτασουμε οσο χαμηλα χρειαστει για να καθαρισουμε το τοπιο απο αυτα τα καθαρματα και η βια ειναι πλεον η μονη λυση! ειμαστε ηδη πιο κατω δεν παει!!Οι μπορουν να κανουν σχολια οπως τα παραπανω,οταν ομως εχεις φτασει στο σημειο να μην εχεις φαι να δωσεις στο παιδι σου τοτε καταλαβαινεις γιατι τετοιου ειδους ενεργειες λαμβανουν χωρα.Αγαπητε σχολιαστη Νικο αμα το τιμημα, για αυτα που εκαναν οι τσαμπα μαγκες, ειναι τα δικαστηρια τοτε ευχαριστως σαν αντρες ας δεκτουν την τιμωρια τους.Δεν θελουμε να αποφυγουμε τις συνεπειες δεν θελουμε να επικρατησει το χαος και η αναρχεια,θελουμε να σταματησουν να (βυζαινουν)στο συστημα μερικοι εκμεταλευτες γιατι το εχουν αποστραγγιξει και δεν εχουν αφησει τιποτα για τους αλλους.Τωρα με την πολιτικη που ακολουθουν θελουν να πιστευουν πως θα σωσουν την χωρα,τετοιο απατηλο ονειρο ουτε 15χρονος δεν κανει!Η αληθεια ειναι πως απλα τον κωλο τους θα σωσουν οι πολιτικοι μετα θα την κανουν για καποιο μερος μακρινο με τις βιλαρες τους τα σκαφη τα παιδια τους σπουδαγμενα κλπ κλπ και εμεις θα εχουμε μεινει εδω καμμενοι και ταλαιπωρημενοι χωρις σιγουρο μελλον.Παρτε το χαμπαρι ειναι απλο θελουμε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ και αυτο ειναι λυπητερο να το ακους απο εναν τοσο νεο ανθρωπο οπως και εγω.Καλες γιορτες σε ολους

  11. ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ (ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ).ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.

  12. Mαλακιες! κ τι καταλαβαν??Η βια δεν εχει αποτελεσμα.Nτροπη!Ποσο πιο χαμηλα θα φτασουμε?

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines