Ομολογία σοκ αδελφοκτόνου: “Έκανα το καθήκον μου”

Σοκάρει η ομολογία του 26χρονου αδελφοκτόνου στο Νέο Φάληρο. Τι είπε για να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του να σφάξει με μαχαίρι τον 20χρονο αδερφό του;

Η υπόθεση με τον 26χρονο που έσφαξε τον αδερφό του ενώ κοιμόταν στο Νέο Φάληρο συνεχίζει να σοκάρει. Τι είπε ο αδίστακτος δολοφόνος;

«Πήρα την απόφαση την ίδια νύχτα. Έπρεπε να γίνει. Κάτι φώναζε μέσα μου πως έπρεπε να κάνω το καθήκον μου… Έτσι σηκώθηκα από το κρεβάτι μου όταν όλοι είχαν αποκοιμηθεί. Πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μπήκα στο δωμάτιό του. Τον χτύπησα με το μαχαίρι στην πλάτη. Κάτι μου έλεγε μέσα μου πως είχα κάνει το σωστό. Θα σταματούσε το καθημερινό μαρτύριο να ζητά όλη την ώρα χρήματα από μια φτωχή οικογένεια».

Αυτά ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του 26χρονου αδελφοκτόνου που σκότωσε τον 20χρονο αδελφό του στο Νέο Φάληρο.

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της ανάκρισης λύγισε και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα. Μάλιστα οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονταν στο ότι ο δράστης είναι από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο 26χρονος που έσφαξε τον αδερφό του είχε απειλήσει και τη μητέρα του να μην πει στην αστυνομία τις υποψίες που είχε για εκείνον. «Χάνω τα παιδιά μου» είπε στους αστυνομικούς η μάνα κινώντας όμως έτσι τις υποψίες τους.

Οι γονείς της οικογένειας έχουν υποστεί ψυχολογικό σοκ και είναι σε άσχημη κατάσταση. Απίστευτη τραγωδία.

Διαβάστε πώς έγινε η δολοφονία του 20χρονου από τον αδερφό του και δείτε τη φωτογραφία σοκ της αποκεφαλισμένης στη Σαντορίνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.