Γιατί η Αννίτα Πάνια έφυγε ξαφνικά από το ALTER

Τέλος στην συνεργασία της με το Alter έβαλε η Αννίτα Πάνια. Γιατί έστειλε εξώδικο στο ALTER, γιατί έφυγε ξαφνικά η παρουσιάστρια και που θα πάει;

Η Αννίτα Πάνια υποστηρίζει πως το κανάλι δεν ήταν συνεπές προς τις υποχρεώσεις του απέναντί της με βάση το συμβόλαιό της. Η παρουσιάστρια είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η εκπομπή «Τα Παρατράγουδα» προβλήθηκε σε επανάληψη. Παράλληλα, παύει και η βραδινή εκπομπή, «Είσοδος Ελεύθερη», που μεταδιδόταν κάθε Τετάρτη. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής τι θα βάλει το Alter στη θέση αυτών των δύο εκπομπών.

Η Αννίτα Πάνια από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιεχόμενο της εξωδίκου που έστειλε στον Alter, με το οποίο κοινοποιούσε την απόφασή της να σταματήσει τις εκπομπές της στο κανάλι, όλοι της τηλεφωνούν να μάθουν τα πως και τα γιατί. Η ίδια,όμως,δεν βγαίνει στο τηλέφωνο και βεβαίως δεν κάνει δηλώσεις.

Η Αννίτα Πάνια μιλώντας σε δικούς της ανθρώπους εξηγεί πως η απόφασή της “δεν πάρθηκε εν θερμώ”. Για μια δεκαετία το Αlter ήταν για κείνη το επαγγελματικό της σπίτι και οι άνθρωποί του οι δικοί της άνθρωποι από την εποχή ακόμη-15 χρόνια πριν- που συνεργάζονταν μαζί τους στο Star.

“Eίμαι χαλαρή”, λέει.”Αλλά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, νοιώθω πως έχει πάψει να είναι το σπίτι μου…Μου έφυγε το κέφι…Ξενέρωσα…Εδωσα περισσότερο τράτο από όσο μπορούσα να δώσω,Προχτές έκανα με το ζόρι εκπομπή και δεν γουστάριζα.Ετσι το πήρα απόφαση και χτες είπα στο δικηγόρο να στείλει το νομικό χαρτάκιΗθελα να τελειώσω αυτό το Σαββατοκύριακο…”

Τονίζει πάντως πως αυτή αποτελεί προσωπική της απόφαση και δεν δεσμεύει κανέναν από τους συνεργάτες της να συνεχίσουν αν το επιθυμούν να συνεργάζονται με τον σταθμό.
Ρωτήσαμε φιλικά της πρόσωπα να εκτιμήσουν αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει απόφαση η Αννία και τελικά να τα ξαναβρεί με το κανάλι. “Μπορεί”,μας είπαν.”Με την προϋπόθεση πως ένας απο τους δύο -ή το κανάλι ή εκείνοι-υποστεί …μεταλλαξη”

Πηγές προσκείμενες στην παρουσιάστρια αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει η Αννίτα Πάνια στον Alpha λόγω των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία -ως γνωστόν- πέρυσι την πάντρεψε με τον Νίκο Καρβέλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.