Big Brother: χαμός με αποχώρηση Γιάννη Φoυκάκη [video]

Χαμός στο Big Brother καθώς ο Γιάννης Φουκάκης προσπάθησε να αποχωρήσει και παραβίασε έναν βασικό κανόνα. Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για την παραμονή του στο Big Brother. Τι ψήφισαν;

Μύλος έγιναν στο Big Brother καθώς ο Γιάννης Φουκάκης στην προσπάθεια του να αποχωρήσει από το παιχνίδι παραβίασε έναν βασικό κανόνα: πέρασε την πόρτα και ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Ο Big Brother κάλεσε τους συμπαίκτες του, Αντώνη, Ηλία, Στέλλα και Εβελίνα να ψηφίσουν αν ο Γιάννης Φ. πρέπει να παραμείνει στο σπίτι ή να αποβληθεί.

Η ψηφοφορία είχε ένα ιδιαίτερο σημείο. Ακόμα και αν ένας ήθελε να φύγει ο Γιάννης, τότε ο Φουκάκης έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η ευκαιρία που δόθηκε στους παίχτες του BB ήταν μοναδική, καθώς με μια τους μόνο κίνηση μπορούσαν να ξεφορτωθούν έναν από τους σημαντικότερους διεκδικητές της θέσης του νικητή του Βig Brother.

Όπως αναμενόταν, Αντώνης, Ηλίας και Στέλλα ψήφισαν να παραμείνει ο Γιάννης. Τι έκανε όμως η Εβελίνα;

Δείτε το βίντεο με τις εξελίξεις για την αποχώρηση του Γιάννη Φουκάκη από το Big Brother:

Η Εβελίνα είναι γνωστό οτι ψηφίζει με στρατηγική και γι’ αυτό πολλοί πιστεύουν οτι δεν θα δίσταζε να «καρατομήσει» τον Γιάννη Φουκάκη, με τον οποίο άλλωστε δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Η Εβελίνα όμως ξέρει οτι μια τέτοια κίνηση θα έφερνε εναντίον της ένα πολύ μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Οπότε… η συνέχεια στις οθόνες μας!

Δείτε τη Στέλλα του Big Brother γυμνή με το στήθος έξω, την προτάση γάμου του Φουκάκη live στο Big Brother και τα γλωσσόφιλα Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.